Margaux Grand Cru Classe Alter Ego De Palmer 2. vin 2009

895,00 DKK 995,00 DKK (spar 100,00 DKK)
Alter Ego kom til verden i 1998 i et forsøg på at fortolke Château Palmer terroir på en ny og mere umiddelbar måde således at finessen, elegancen og den aromatiske rigdom var til stede fra vinens frigivelse. Dette er en intens, sprød saftig vin. Druerne er 67 % Merlot og 33 % Cabernet Sauvignon og vinen er modnet 18 måneder på fade hvoraf 25 % var nye. * Robert Parker 93 Point *
Model/varenr.: 110 4440

Margaux Grand Cru Classe Alter Ego De Palmer 2. vin 2009

Alter Ego kom til verden i 1998 i et forsøg på at fortolke Château Palmer terroir på en ny og mere umiddelbar måde således at finessen, elegancen og den aromatiske rigdom var til stede fra vinens frigivelse. Dette er en intens, sprød saftig vin.
Druerne er 67 % Merlot og 33 % Cabernet Sauvignon og vinen er modnet 18 måneder på fade hvoraf 25 % var nye.

* Robert Parker 93 Point * Do not underestimate this wine.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

Palmer og slottets ”andet jeg” Alter Ego, er to helt selvstændige og nuancerede udtryk for Château Palmers fantastiske terroir. To forskellige fortolkninger af de variationer de klimatiske forhold bidrager med i de forskellige årgange.

Til og med årgang 1997 hed Château Palmers 2. vin ”La Reserve du General”. Denne vin blev – i modsætning til Alter Ego – produceret helt traditionelt som en decideret 2. vin. Ideen med Alter Ego er helt anderledes. Alter Ego er simpelthen udtryk for en helt ny tilgang til udvælgelse og sammensætning af druer fra forskellige parceller med det formål, at fortolke Palmers terroir fra en anden vinkel, uden dog at gå på kompromis med Palmers grundlæggende værdier, nemlig finesse, elegance, aromatisk rigdom, harmoni og længde.

Alter Ego er en spontan uhæmmet vin - blød og rund, så snart fadlagringen er overstået. Vinen tilbyder altid en intens, sprød og saftig frugt. Dens frodige aromaer og bløde tanniner gør den drikkeklar allerede kort tid efter tapningen på flaske.

Den frugtagtige og aromatiske intensitet i vinen bevares ved anvendelse af en moderat andel af nye fade varierende fra 25 til 40 %.


Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk