Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Brandy er betegnelsen for brændevin, der fremstilles ved destillation af vin fra andre steder end i Cognac området og Armagnac i Frankrig. 

Som hovedregel er brandy lagret mellem et halvt og et helt år. Destillatet modnes forskelligt fra land til land, lige som smag, farve og alkoholprocent også varierer. 

Brandy må ikke forveksles med søde likørtyper med navne som kirsebær-brandy eller abrikos-brandy.

Sorter resultater:

En fadlagret brandy fra en af verdens største vinproducenter. Torres 10 har en fyldig fadpræget og virkelig behagelig sødme i eftersmagen. De traditionelle hvide druesorter i Penedès (Xarel-lo, Macabeo og Parellada) er basisdruerne i denne ædle brandy. Disse druer giver, når de høstes på det rette tids­punkt, en most med en god, fyldig syre og et lavt sukkerindhold. Druerne presses forsigtigt for at undgå, at de vegetabilske olier blandes med mosten, hvilket kunne ødelægge destillatets fine kvalitet.
189,00 DKK
En lidt sødere brandy, så som ofte er typisk for brandy fra Jerez, med en fyldig smag med rosiner, tørret frugt og krydderier i smagen. En brandy for alle som synes om mørk rom. Alexandro Brandy passer udmærket efter et lidt større måltid eller blot for at sidde og nyde et glas.
189,00 DKK
Vecchia Romagna Brandy viser en medium gylden rav farve. Moden banan og pære aroma med vanille og karamel noter. Medium krop med en varm, krydret finish.
189,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler