Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Cider er en spændende og forfriskende drik, der typisk består af gæret æble eller pæremost. Der findes dog mange forskellige slags cidere, der er tilført forskellige smage. 

Sorter resultater:

En fantastisk frisk cider. Nyd den som aperitif, festlige lejligheder, eller et glas i utide. En biologisk dyrket æblejuice med smag - og bobler. Det er en cider af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne cider bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop. Den er lavet af æblesorterne Kermerrien, Douce Coëtligné, Douce Moën, Marie Ménard, Rouget de Dol. Den er ikke tilsat sukker.
49,50 DKK
Nyd denne dejlige cider med hindbær smag som aperitif, ved festlige lejligheder, eller blot som et glas i utide. En biologisk dyrket æblejuice med smag - og bobler - en cider af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop.
49,50 DKK
3 flasker: 129,- Selvom man har et bryggeri, så kan man udmærket drikke andet end øl ved nogle lejligheder. Og her på bryggeriet indrømmer vi gerne, at den klassiske cider som den har været fremstillet i Bretagne og i England, den nyder vi gerne. Det er cider med karakter – især typerne med god syre og tilpas sødme.
49,75 DKK
Køb 3 eller flere til 43,00 DKK pr stk. spar i alt 6,75 DKK pr stk.

Sorter resultater:

Vi anbefaler