Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Greve Vinkompagni laver alle mulige former for gaveløsninger ud fra dine ønsker, behov og budget. Gaveæsker eller gavekurve - indeholdende lige hvad du måtte ønske. Vi har gavekartoner og æsker til vingaver i størrelse 1 - 6 flasker. Vi har et stort udvalg i Johan Bülow lakrids og kvalitetschokolade fra Aalborg chokoladefabrik. Ønsker du at sende et grønt og bæredygtigt signal har vi et stort udvalg i økologiske specialiter og økologiske vine. Giv os et ring eller kig forbi og fortæl os hvad vi kan gøre for lige præcis dig.

Sorter resultater:

Flot sabel til den store begivenhed. Denne sabel er en kopi af infanterisabelen i Napoleons hær. Her har sablen "sablet" mange flasker champagne når hæren festede. Festen sluttede brat i Waterloo i Juni 1815 med Napoleons nederlag. Sejrherrene fordelte sablerne imellem sig. I den preussiske hær blev sablen derpå anvendt som infanterisabel.
999,00 DKK
Verdens bedste rom" i både 2015 og  2016 ved San Francisco World Spirits Competition. Fra frugtbare Chicama Valley på Perus nordkyst ligger Cartavio destilleriet. Den geografiske placering er perfekt for høsten af sukkerrørene som man bruger i produktionen samt det krystalklare og rene vand der kommer rindende fra Andesbjergene. Men det er ikke kun det der gør Cartavio til en af verdens allerbedste rom. De udvælger også meget nøje de helt rigtige fade til de forskellige romblends.
599,00 DKK 699,00 DKK (spar 100,00 DKK)
Vinen er lavet på Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot og Syrah druer. Aromaen er meget kompleks, kraftig og fint udviklet med frugtagtige noter af sorte kirsebær, blommer samt modne toner af honning, grønne blade og en smule læder. Smagen er rig med en fløjlsblød tannin og i perfekt balance. Vinen er meget aromatisk, kompleks og pænt udviklet, moden frugt og en lang eftersmag, med elegante antydninger af ristet eg. Anbefales til lam, oksekød, vildt, grillet kød, smagfulde tapas samt kraftige oste.
269,00 DKK 389,00 DKK (spar 120,00 DKK)
Kompleks med næsten eksplosiv duft og smag af æbler, enebær og citrus. Fantastisk til Martini, men sætter også et flot personligt præg på en gin og tonic. Kommer i flot grøn stål dåse.
299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Juve Y Camps Cava Extra Brut Naturel, * MAGNUM i flot trækasse * Robert Parker, siger kort og godt. Den bedste producent af mousserende vin i Spanien er Juvé y Camps". Blød behagelig mousse. Let gylden farve med duft og smag af hasselnød, peberfrugt og grønne æbler. Der anvendes kun fritløbende most (dvs. den most druerne afgiver, inden de presses). Vinen har lagret i minimum tre år, inden den frigives til salg. Perfekt som apéritif, til skaldyr og lys fisk.
349,00 DKK

Denne unikke og helt exceptionelle portvin har en flot gyldenbrun farve og en delikat duft af figner, karamel og mokka med noter af blommer og abrikos samt et krydret strejf af sort peber, muskatnød og jasmin. Smagen er kompleks og yderst harmonisk med masser af saft og kraft, men samtidig helt silkeblød.

250,00 DKK 275,00 DKK (spar 25,00 DKK)
Guld Barre er en nydelse for rigtige chokoladeelskere. Grundlaget for den gode smag kommer fra valget af kakaobønner og håndteringen af dem. Når kakaobønnerne lander i Danmark, rister chokolademesteren dem med samme omhyggelighed fra gang til gang. Det sikrer den gode smag og høje kvalitet, som Guld Barre har haft siden den kom på markedet. Denne gaveæske indeholder 40 stk. Guldbarer i 5 varianter.
395,00 DKK
En god gaveide!
1.000,00 DKK
En god gaveide!
1.500,00 DKK
En god gaveide!
100,00 DKK
En god gaveide!
200,00 DKK
En god gaveide!
300,00 DKK
En god gaveide!
500,00 DKK
En god gaveide!
600,00 DKK
En god gaveide!
800,00 DKK
En god gaveide!
1.200,00 DKK
En god gaveide!
2.000,00 DKK
En god gaveide!
2.500,00 DKK
2 flasker Pascual Toso Malbec Limited Edition Argentina - 90 Point af Robert Parker. 1 flaske Pascual Toso Malbec Alta Reserva Argentina.
350,00 DKK
3 fl. Morandé Reserva Carmenere (rødvin fra Chile) 1 fl. Le Contesse Prosecco Extra Dry (mousserende vin fra Italien) Coca luksus chokolade 8 stk. 120 g. Coca kaffe 250 g / Chili nødder / 2 æsker Finsk sød og salt lakrids / Sea Salt chips Jordbærmarmelade med højt frugtindhold. Vine og øvrige produkter kan tilføjes, eller udskiftes efter ønske og behov. Gaveæske: Sort m/rude. Mål: 55x33x10 cm.
595,00 DKK
Rom er i dag, i stor grad blevet danskernes fortrukne spiritus. Denne bog er skrevet af Mads Heitmann fra Romhatten.dk og Rasmus Brøchner Hansen. I bogen bliver du guidet grundigt i gennem produktionsmetoder, lande, mærker og destillerier. Bogen kan læses af såvel romkendere og nybegyndere der ønsker at få en større indsigt i rommen`s forunderlige verden
299,00 DKK
Skynd dig, at forud bestil, og vær den første der får fat i denne fantastiske whisky bog, skrevet af Whisky nørdterne Lars Gregersen og Peter Kjær. Udkommer Ca. uge 42
299,00 DKK
Flasken vidner da også om en eksklusiv premium vodka, da flasken er dekoreret med 24 karat guld. Imperial Collection Gold Vodka er ikke tilsat hverken sukker, glycerol eller smag, for at sløre for en dårligproduceret vodka, som det ses hos mange kendte vodkamærker. Imperial Collection Gold Vodka er derimod filtreret så omhyggeligt, at den overgår både EU, US og ikke mindst russisk standard ift. renhed på vodka.
249,00 DKK 270,00 DKK (spar 21,00 DKK)
Navnet på vodkaen refererer til den fascinerende Russiske vinter kombineret med Czarenes enestående begær for guld. Derfor har man også valgt at tilsætte fint og elegant bladguld i små flager. Hvis man tager flasken og ryster den grundigt vil det fye rundt med gyldent sne, hvilket skaber en fascinerende visuel effekt af roligt faldende sne – ligesom på en råkold, Russisk vinterdag.
279,00 DKK 299,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler