Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Cava er Spaniens svar på en mousserende vin. Der er blevet fremstillet Cava i de nordlige dele af Spanien siden Josep Raventós sendte sin første flaske på markedet i 1872, der på det tidspunkt efter sigende havde arbejdet i 40 år på at fremstille en spansk pendant til den franske Champagne. Fremstillingsmetoden for Cava er præcis den samme som bruges til at lave Champagne. 

99 procent af den Cava der bliver fremstillet, produceres i den nordøstlige del af Spanien, nærmere bestemt i Penedès regionen i Catalonien. Den sidste 1 % er tilfældig fordelt mellem små producenter i den øvrige del af landet. 

Følgende hvide druer er tilladte i en Cava: Macabeo, Xarello, Parellada, Subirat og Chardonnay. Derudover anvendes der røde druer (Garnache og Monastrell) til Cava Rosé. 

Sorter resultater:

Robert Parker, siger kort og godt " Den bedste producent af mousserende vin i Spanien er Juvé y Camps ". Blød behagelig mousse. Let gylden farve med duft og smag af hasselnød, peberfrugt og grønne æbler. Der anvendes kun fritløbende most (dvs. den most druerne afgiver, inden de presses). Vinen har lagret i minimum tre år, inden den frigives til salg. Perfekt som apéritif, til skaldyr og lys fisk.

225,00 DKK

Cava Juve y Camps Reserva er en strågylden vin med god mousse. Indbydende og elegant frugtig duft og smag af mandler og hyben. Der anvendes kun fritløbende most (dvs. den most, druerne afgiver, inden de presses). Vinen har lagret i minimum tre år, inden den frigives til salg

169,00 DKK

Cava Juve y Camps Reserva er en strågylden vin med god mousse. Indbydende og elegant frugtig duft og smag af mandler og hyben. Der anvendes kun fritløbende most (dvs. den most, druerne afgiver, inden de presses). Vinen har lagret i minimum tre år, inden den frigives til salg

80,00 DKK

Juve Y Camps Cava Extra Brut Naturel, * MAGNUM i flot trækasse * Robert Parker, siger kort og godt. Den bedste producent af mousserende vin i Spanien er Juvé y Camps". Blød behagelig mousse. Let gylden farve med duft og smag af hasselnød, peberfrugt og grønne æbler. Der anvendes kun fritløbende most (dvs. den most druerne afgiver, inden de presses). Vinen har lagret i minimum tre år, inden den frigives til salg. Perfekt som apéritif, til skaldyr og lys fisk.

375,00 DKK

Vilarnau Cava Brut i duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Samme modenhed gør også, at vinen ikke fornemmes støvende, men blot behagelig tør.

99,00 DKK

Modsat sædvanen er denne Vilarnau Cava Demi Sec alene fremstillet af det første pres, hvilket forklarer vinens renhed, helt uden de bitre elementer, der ofte er i netop Demi-Sec/Semi-Seco Cava. Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil.

99,00 DKK
Vilarnau Cava Brut Rosé. Denne kvalitets Cava er et blend af den lokale Trepat og den knap så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse. En fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksit ...mere
99,00 DKK
Cava Mas Fi - Semisecco. Mas Fi har en flot strågul farve med grønne toner. Bløde og let sødmefulde bobler. En Cava, der er velegnet som aperitif eller til friske frugter.Cava Masachs er beliggende i området "El Penedés" mellem middelhavet i syd og Montserrat bjergene længere mod nordvest - ca. 40 k ...mere
89,00 DKK
MasFi CAVA - Brut. Cava Masachs er beliggende i området "El Penedés" mellem middelhavet i syd og Montserrat bjergene længere mod nordvest - ca. 40 kilometer syd for Bacelona. Her har Masachs deres ejendom og kælder, med tilhørende 42 hektar vinmarker.I 1977 valgte Josep og Joan Masaches at lancere e ...mere
89,00 DKK
L'Encert Cava Brut Classic. * Fantastisk flot Cava med stor friskhed *Flot Cava af den bedste kvalitet lavet på de lokale druesorter Macabeo og Malvasia. Den er vinificeret efter den klassiske metode fra Champagne. Cavaen har en flot lys farve med et grønt strejf. Den er meget aromatisk af hvide blo ...mere
69,95 DKK
Viña Cecilia Moscato White mousserende. * Delikat frisk og lækker Moscat sødme til en skarp pris *  Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket f ...mere
39,95 DKK
Viña Cecilia Moscato Rose mousserende * Delikat frisk og lækker Moscat sødme til en skarp pris * Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket fore ...mere
39,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler