Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

I de seneste år er danskernes interesse for rosévin (og af god kvalitet) på det nærmeste eksploderet. Mange har set muligheden i at bruge rosévinene til mere en blot et godt glas på en varm sommerdag. Rosé kan være et fremragende valg til til eksempelvis pindemadder, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr. 

Sorter resultater:

Druerne er plukket manuelt i det sydlige León for at beholde friskheden i druerne. En langsom kold gæring holder også de gode aromaer i vinen. Farven er dyb rød med noter af bærfarve. I næsen dominerer røde frugter som jordbær og hindbær. Smagen er frisk og sprød med en god balance mellem syrer og sødme. Vinen anbefales at servere ved en temperatur på mellem 7 og 10 grader til diverse tapas anretninger og fisk eller blot som et glas i tide og utide.

89,95 DKK 119,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vinen er lavet af winemaker Jose Manuel Corrales. Den har en flot meget bleg farve med laksefarvede hints, den er ren og lys. Aromaerne har en god intensitet i næsen med noter af hvide frugter og citrus. I ganen er den frisk med en god syre og meget aromatisk med et sødt og forfriskende touch. Vinen anbefales til fisk og skaldyr, ris- eller pastaretter og som aperitif ved solnedgang. Den smager fantastisk.

89,95 DKK 119,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler