VEROSSO Primitivo Negroamaro Salento IGT 2019 Tilbud Greve Vinkompagni

39,95 DKK 86,00 DKK (spar 46,05 DKK)

Verosso Primitivo Negroamaro Salento IGT Tilbud. Spar 46,- Pr. flaske. Pris billig Verosso Primitivo Negroamaro. Et tilbud i super kvalitet til små penge. En frugtrig vin med kraft og fylde, samt bløde tanniner i eftersmagen. Velegnet til kylling (lyst kød) ikke for kraftigt oksekød, lam, pastaretter, pizza samt middel kraftige oste, eller blot som et glas i utide. Med sin frugt og sødme smager den også vidunderlig serveret afkølet. Tidligere årgang - Test: 5 ***** ud af fem mulige i VINAVISEN.

VEROSSO Primitivo Negroamaro Salento IGT - Tilbud - SPAR KR.: 46,- PR. FLASKE.

* FAST TILBUD PÅ VEROSSO PRIMITIVO NEGROAMARO * 

Fantastisk saftig aroma af tørrede druer, med en dejlig blød eftersmag. Vinen er intens fyldig og behagelig, lavet efter Ripasso metoden. Vinen har en flot dyb mørkerød farve, og en smag af røde bær, samt et strejf af lidt vanille. Aroma af tørrede frugter som solbær og kirsebær. En frugtrig vin med kraft og fylde, samt bløde tanniner i eftersmagen. Velegnet til kylling (lyst kød) ikke for kraftigt oksekød, lam, pastaretter, pizza samt middel kraftige oste, eller blot som et glas i utide. 

VEROSSO Primitivo Negroamaro Salento IGT 2018 Tilbud Greve Vinkompagni - Til prisen - den bedste og mest solgte vin i Greve Vinkompagni.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl.  13,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk