Lou Miranda Estate Leone Aged Muscat Oak Matured - 50 cl

239,00 DKK

Denne hedvin, der er produceret af 100% Muscat druer, har ligget og modnet mange år i Lou Miranda Estates kælder. Den har en flot mørk mahogni-rød farve med et ravgult skær, delikat duft af julebudding, figner, krydderier, sirup og karamel, intens og sødlig smag efterfulgt af en lang og behagelig eftersmag.

Lou Miranda Estate Leone Aged Muscat Oak Matured - 50 cl

Lou Miranda Estates historie begyndte tilbage i 1938 hvor de nuværende ejeres bedstefar, Francesco Miranda, kom til Australien fra Italien. Fra sin syditalienske opdragelse vidste han at god vin var lige så vigtig som en god og kærlig familie samt nære venner. Derfor begyndte han efter sin ankomst til Griffith, New South Wales i Australien at udleve sin drøm om at producere god vin. Hans søn Lou har brugt hele sit liv på at bygge videre på sin fars passion mens han har tilføjet sin egen unikke stil, som har ført til udviklingen af Lou Miranda Estate i Barossa Valley, South Australia i Australien. Det at lave vin har været en passion, som har optaget indtil videre tre generationer af familien Miranda, der i dag er stolte af at kunne præsentere deres flotte vine i serierne Lou Miranda Estate og Leone.

Leone serien er opkaldt efter de nuværende ejeres bedstemor, Caterina Leone. Navnet, der er valgt for at ære familietraditionen, betyder desuden løve på italiensk, hvorfor der er en løve på etiketten.

Denne hedvin, der er produceret af 100% Muscat druer, har ligget og modnet mange år i Lou Miranda Estates kælder.

Den har en flot mørk mahogni-rød farve med et ravgult skær, delikat duft af julebudding, figner, krydderier, sirup og karamel, intens og sødlig smag efterfulgt af en lang og behagelig eftersmag.

Den er særdeles velegnet til at nyde sammen med en kop kaffe efter et godt måltid mad, men er også velegnet til såvel tørret frugt, nougat, chokolade baserede desserter samt vaniljeis.

Den kan med velbehag drikkes nu eller gemmes yderligere et årti, hvis den opbevares korrekt.

Denne vin repræsenterer en unik australsk vinstil, hvis lige ikke findes andre steder i verden.

Drue: Muscat.

1 kasse indeholder 12 flasker 50 cl. Alkohol 18 %

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk