Lou Miranda Estate Leone Aged Tawny Oak Matured - 50 cl

239,00 DKK

Leone serien er opkaldt efter de nuværende ejeres bedstemor, Caterina Leone. Navnet, der er valgt for at ære familietraditionen, betyder desuden løve på italiensk, hvorfor der er en løve på etiketten. Denne Aged Tawny er produceret af Cabernet Sauvignon og Grenache druer og har været lagret på store egetræsfade i Lou Miranda Estates kælder. Det er et blend af de bedste årgange og de ældste tønder.

Lou Miranda Estate Leone Aged Tawny Oak Matured - 50 cl

Lou Miranda Estates historie begyndte tilbage i 1938 hvor de nuværende ejeres bedstefar, Francesco Miranda, kom til Australien fra Italien. Fra sin syditalienske opdragelse vidste han at god vin var lige så vigtig som en god og kærlig familie samt nære venner. Derfor begyndte han efter sin ankomst til Griffith, New South Wales i Australien at udleve sin drøm om at producere god vin. Hans søn Lou har brugt hele sit liv på at bygge videre på sin fars passion mens han har tilføjet sin egen unikke stil, som har ført til udviklingen af Lou Miranda Estate i Barossa Valley, South Australia i Australien. Det at lave vin har været en passion, som har optaget indtil videre tre generationer af familien Miranda, der i dag er stolte af at kunne præsentere deres flotte vine i serierne Lou Miranda Estate og Leone.

Leone serien er opkaldt efter de nuværende ejeres bedstemor, Caterina Leone. Navnet, der er valgt for at ære familietraditionen, betyder desuden løve på italiensk, hvorfor der er en løve på etiketten.

Denne Aged Tawny er produceret af Cabernet Sauvignon og Grenache druer og har været lagret på store egetræsfade i Lou Miranda Estates kælder. Det er et blend af de bedste årgange og de ældste tønder.

Den er flot hennafarvet med et mørkebrunt skær og har delikat duft af friske krydderier, blommer og svesker, fyldig og saftig sød smag med noter af krydderier og honning samt en lang og behagelig eftersmag.

Den er særdeles velegnet til at nyde en efterårs- eller vinteraften foran brændeovnen eller til oste, tørret frugt, nødder eller en lækker dessert. Når den serveres afkølet er den også helt perfekt som sommer apéritif.

Den kan med velbehag drikkes nu eller gemmes yderligere et årti, hvis den opbevares korrekt.

Drue: Cabernet Sauvignon, Grenache.

1 kasse indeholder 12 flasker 50 cl. Alkohol 19,5 %

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk