Lou Miranda Estate Spider Web Vintage Merlot Barossa Valley - 50 cl

329,00 DKK

Denne hedvin er produceret af 100% Merlot druer, der er dyrket på Lou Miranda Estates egne vinmarker i Barossa Valley i South Australia, Australien.

Lou Miranda Estates historie begyndte tilbage i 1938 hvor de nuværende ejeres bedstefar, Francesco Miranda, kom til Australien fra Italien. Fra sin syditalienske opdragelse vidste han at god vin var lige så vigtig som en god og kærlig familie samt nære venner. Derfor begyndte han efter sin ankomst til Griffith, New South Wales i Australien at udleve sin drøm om at producere god vin. Hans søn Lou har brugt hele sit liv på at bygge videre på sin fars passion mens han har tilføjet sin egen unikke stil, som har ført til udviklingen af Lou Miranda Estate i Barossa Valley, South Australia i Australien. Det at lave vin har været en passion, som har optaget indtil videre tre generationer af familien Miranda, der i dag er stolte af at kunne præsentere deres flotte vine i serierne Lou Miranda Estate og Leone.

Denne hedvin er produceret af 100% Merlot druer, der er dyrket på Lou Miranda Estates egne vinmarker i Barossa Valley i South Australia, Australien.

Vinen har været lagret så mange år på store egetræsfade i Lou Miranda Estates kælder at de har valgt at give den navnet Spider Web (spindelvæv).

Det er en flot hedvin med brændt bronzefarve, som med årene vil blive lysere. Den har en delikat duft med bløde noter af cigar og mørk chokolade, silkeblød smag af karamel og figen marmelade samt en lang og behagelig eftersmag.

Hedvinen er særdeles velegnet til at nyde over et spil kort i gode venners lag, men kan naturligvis også serveres til ost, tørret frugt og desserter.

Den kan med velbehag drikkes nu og henover det næste årti.

1 kasse indeholder 12 flasker 50 cl. Alkohol 21,5 %

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk