Schild Semillon Sauvignon Blanc.

185,00 DKK

Denne hvidvin er et blend af to forskellige druer, nemlig Semillon fra Barossa Valley og Sauvignon Blanc fra det køligere Adelade Hills. Semillon-delen giver en fyldig base med bred, melon-agtig frugt, der danner ’bassen’ i vinen. Sauvignon Blanc er markant mere sprælsk i aromaerne med citrongræs, stikkelsbær, hyldeblomst og lidt olieret citrongræs. Nyd denne vin til en ovnstegt kylling, en svinekotelet, en pande- eller grillstegt fed fisk eller til en fiskesuppe.

Schild Estate etableredes i 1952 og huset er forblevet en familie ejendom, hvor det i dag er anden og tredje generation, der styrer slagets gang. Schild er i dag en producent med moderne faciliteter men med behørig respekt for traditionerne.
Denne hvidvin er et blend af to forskellige druer, der trives i hvert deres område, nemlig Semillon fra Barossa Valley og Sauvignon Blanc fra det køligere Adelade Hills. Druerne fra hvert område vinificeres separat i temperaturkontrollerede rustfri ståltanke og er sidenhen blendet i forholdet 50/50.

Semillon-delen giver en fyldig base med bred, melon-agtig frugt, der danner ’bassen’ i vinen. Sauvignon Blanc er markant mere sprælsk i aromaerne med citrongræs, stikkelsbær, hyldeblomst og lidt olieret citrongræs. Syren er udtalt i Sauvignon Blanc og den giver en balanceret helhed, hvor den eksotiske frugt er holdt i et friskt greb.
Nyd denne vin til en ovnstegt kylling, en svinekotelet, en pande- eller grillstegt fed fisk eller til en fiskesuppe.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl.  13 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk