B3 Cabernet Sauvignon Barossa Valley 2008

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

B3 Cabernet Sauvignon Barossa Valley. De tre Basedow brødre Peter, Michael og Richard, er triumviratet bag B3 Wines - et nyt navn der dog er affødt af en lang, lang familie tradition for vinproduktion, der før gik under familienavnet Basedow, men som efter faderens for tidlige død på sørgelig vis bortsolgtes grundet det velrenommerede navns markedsværdi, hvorunder bl.a tæller The Jimmy Watson Trophy - den højeste udmærkelse inden for australsk vin.

B3 Cabernet Sauvignon Barossa Valley 2008.

Når man taler om australsk rødvin, så er det utvivlsomt Barossa Valley, der via storhjernens knudrede netværk først toner frem på nethinden. Her besidder de gode vine på en profil af dyb, dyb, hedonsitisk frugt og en råstyrke, som man genfinder hos få andre af denne verdens vine.
 
B3’s Cabernet druer kommer fra ældre, lavtydende stokke, der står i en mager, stenet og ufrugtbar jord. Her høstes de ved optimal fenolisk modenhed, der fra naturens side sker ved et højt potentielt alkohol. Derfor har den færdige vin via sit akkumulerede sukker og det lave udbytte et kraftfuldt og koncentreret udtryk.
 
B3 Barossa Cabernet er lagret 18 måneder på franske fade, som runder tanninerne af og bereder den til et langt liv på flaske, om end den er særdeles tiltrækkende nu. Kan med fordel gemmes til 2020+
 
Duft og smag er rig og dekadent med en eksplosion af mørke bær (brombær & solbær), kaffe og mynte, der får modspil af modne tanniner og en forfriskende syre der efterlader et elegant indtryk af den ellers kraftige vin. Eftersmagen er kilometerlang med flot harmoni.
 
Dette er vinen til de heftige kød- og gryderetter i al deres voldsomhed. En født grill-vin, der er klar til alle de røde grillbøffer, der skulle dukke op.
 
B3 Cabernet Sauvignon Barossa Valley 2008 * 96 points Australian Wine Showcase Magazine *

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5 % Alkohol.

.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk