B3 GSM - Grenache Syrah Mourvèdre

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

B3 GSM - Grenache Syrah Mourvèdre 2010. De tre Basedow brødre Peter, Michael og Richard, er triumviratet bag B3 Wines - et nyt navn der dog er affødt af en lang, lang familietradition for vinproduktion, der før gik under familienavnet Basedow, men som efter faderens for tidlige død på sørgelig vis bortsolgtes grundet det velrenommerede navns markedsværdi, hvorunder bl.a tæller The Jimmy Watson Trophy - den højeste udmærkelse inden for australsk vin. Dette er klart en vin til de voldsommere kødretter - og gerne af den rustikke slags med fedtkant.

B3 GSM - Grenache Syrah Mourvèdre - B3 Shiraz Barossa Valley 2011.

De tre Basedow brødre Peter, Michael og Richard, er triumviratet bag B3 Wines - et nyt navn der dog er affødt af en lang, lang familietradition for vinproduktion, der før gik under familienavnet Basedow, men som efter faderens for tidlige død på sørgelig vis bortsolgtes grundet det velrenommerede navns markedsværdi, hvorunder bl.a tæller The Jimmy Watson Trophy - den højeste udmærkelse inden for australsk vin.
 
Forkortelsen GSM - Grenache/Syrah/Mourvèdre - er et klassisk blend, der nu snarere forbindes med Australien end Chateauneuf-du-Pape, da dette blend efterhånden har opbygget sin helt egen identitet i Australien. Dette er en saftig og velstruktureret vin, med Barossas tætte frugt i hovedrollen, men med en vigtig birolle til Grenachens egenartige aromapalet med lakrids, rosmarin og lavendel. Syrah og Mourvèdre bidrager med mere strukturelle komponenter og lidt dysterhed til vinen. Vinen er lagret 16 måneder på fransk eg, hvilket giver nogle lækre tanniner uden de ellers ofte medfølgende tunge fadaromaer. Her synes brugen af eg meget flot afstemt, og man kan sagtens risikere, at de røgede aromaer helt integreres over tid.
 
Dette er klart en vin til de voldsommere kødretter - og gerne af den rustikke slags med fedtkant.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk