B3 Shiraz Barossa Valley 2011

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

B3 Shiraz Barossa Valley  er saft og kraft - Håndværk til fingerspidserne. B3's Shiraz druer kommer fra gamle, lavt ydende vinstokke, der står i en mager, stenet og ufrugtbar jord. Her høstes de ved optimal fenolisk modenhed, der fra naturens side giver en potentiel høj alkohol procent. Derfor har den færdige vin via sit akkumulerede sukker og det lave udbytte et kraftfuldt og koncentreret udtryk. Dette er vinen til oksebøffer, vildt, gryderetter og fede oste.

Model/varenr.: 200 2081

B3 Shiraz Barossa Valley 2011. Saft og kraft - Håndværk til fingerspidserne..

B3's Shiraz druer kommer fra gamle, lavt ydende vinstokke, der står i en mager, stenet og ufrugtbar jord. Her høstes de ved optimal fenolisk modenhed, der fra naturens side giver en potentiel høj alkohol procent. Derfor har den færdige vin via sit akkumulerede sukker og det lave udbytte et kraftfuldt og koncentreret udtryk.

B3 Barossa Shiraz er lagret i 16 måneder på Amerikanske "hogsheads" på ca. 240 liter, som runder tanninerne af og giver den et langt liv på flaske.
Duft og smag er en eksplosion af mørk, jammy frugt og julekrydderi, der får modspil af modne tanniner og en overraskende frisk syre, der - modsat bedrøveligt mange andre Australske vine ikke virker kunstig. Eftersmagen er lang med en god harmoni.

Dette er vinen til oksebøffer, vildt, gryderetter og fede oste. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  15 % Alkohol.

.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk