THE UNDERCOVER FULL BLOODED FIFTEEN 15 % Alkohol

59,95 DKK 109,00 DKK (spar 49,05 DKK)

* Lækker frugtbombe fra Down Under * The Undercover full blooded fifteen tilbyder dig en stor vin med masser af ren og moden frugt, der vises i en intens bouquet, og efterfølges af fantastiske smagsnuancer i munden, blandt andet solbær og brombær og lækre toner af krydderier. Vinen har en mørk dyb farve, og trods sine 15 % alkohol, smager den meget elegant.

Model/varenr.: 200 2261

* STÆRKT TILBUD PÅ SMAGFULD AUSTRALSK RØDVIN *

THE UNDERCOVER FULL BLOODED FIFTEEN 2015   15 % Alkohol

* Lækker frugtbombe fra Down Under *
The Undercover tilbyder dig en stor vin med masser af ren og moden frugt, der vises i en intens bouquet, og efterfølges af fantastiske smagsnuancer i munden, blandt andet solbær og brombær og lækre toner af krydderier.

Vinen har en mørk dyb farve, og trods sine 15 % alkohol, smager den meget elegant. Nyd denne vin til fjerkræ, kalvekød, lam, grillet oksekød, saftige steaks samt gryderetter.

Vinen er produceret med et blend som passer til danskernes smag...
"The Undercover" kommer fra en større producent i Australien, som ikke vil have sit navn i fokus, da han laver high end vine, men vi har fået mixet vores Undercover vin hos ham. Drueblendet er derfor "hemmeligt", men den er lavet på 3 druetyper... The Undercover.

Server "The Undercover" ved en temperatur på 16 - 18 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk