Vinaceous Red Right Hand Shiraz/Grenache/Tempranillo

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

* 92 POINTS by James Halliday in Australian Wine Companion 2015 Edition (Årgang ) + * ”FIVE STAR” Producer Rating for ”Outstanding Winery capable of producing wines of very high quality, and did so this year. Will usually have at least two wines rated at 94 points or above. Vinaceous Red Right Hand Shiraz/Grenache/Tempranillo har en fantastisk dyb rød og levende farve. Duften er en kompleks blanding af modne bær og krydrede aromaer. Den er rig på frugt med en tilpas sødme, en god fylde, kompleks og krydret tekstur.

Model/varenr.: 200 1032

Vinaceous Red Right Hand Shiraz/Grenache/Tempranillo - McLaren Vale 2014

Red Right Hand er resultatet af en kombination af tre af de store verdens sorter med hver deres individuelle egenskaber fra tre af de store vindyrknings regioner i Australien.

Vi er alle bekendt med "helte sorten" i Australien - Shiraz, fra McLaren Vale Den er fyldt med farve, smag og struktur – blandet med den klassiske gamle  McLaren Vale Grenache - med sin berusende parfume og søde frugt – samt en lille smule af den intense, krydrede Tempranillo fra Margaret River i Western Australia. Hver komponent af vinen bliver gæret  separat i åbne toppede kar med traditionelle gæringsteknikker. Vinen lagres i en kombinationen af Amerikanske og Franske egetræsfade i 12 måneder før blanding. 

Vinaceous konceptet er at producere markante vine, der repræsenterer personligheder - mænd, kvinder, engle, dæmoner, havfruer samt skabninger fra mytologien.  Vinaceous 'mål var at genskabe dette på etiketterne, med fokus på sjove og provokerende billeder, baseret på teater og cirkus plakater fra 30'erne og 40'erne.Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk