Barone Montalto Nero d'Avola Rosato Bag-In-Box 3 liter.

149,00 DKK 159,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Duft og smag domineres af friske, røde bær, især hindbær og jordbær, som præsenterer sig i en tør men drikkevenlig stil, hvor vinens fylde giver en blød cremethed i mundfornemmelsen. Eftersmagen er ren og frisk med krydrede undertoner. Montalto Nero d'Avola Rosato er anvendelig alle former for lette forretter, fisk- og skaldyrsbaserede kompositioner, i haven, på terrassen, i sommerhuset eller hvor den praktiske 3 liters emballage sikrer et minimum af vægt og maksimalt miljøhensyn.

Tør, frisk og frugtig rosé lavet i en drikkevenlig stil med det italienske glimt i øjet. 

Rosévin og Nero d’Avola er to ord, der sjældent ses i samme sætning. At dømme ud fra denne vin er det en klar fejl! Her er nemlig en glimrende, saftig rosé og samtidig vin med både smag, let fylde og personlighed. 

Druerne kommer fra den højtliggende del af Belice-dalen, en mere tempereret del af det ellers varme Sicilien, hvor den syrefriskhed, der skal til for at holde vinen i balance, stadig er til stede. Nero d’Avola er Siciliens ’egen’ drue, der giver god farve, aroma og syrefriskhed. Barone Montalto har i deres topmoderne vinifikationsanlæg med temperatur-kontrolleret gæring på rustfri ståltanke formået at fastholde denne friskhed.

Duft og smag domineres af friske, røde bær, især hindbær og jordbær, som præsenterer sig i en tør men drikkevenlig stil, hvor vinens fylde giver en blød cremethed i mundfornemmelsen. Eftersmagen er ren og frisk med krydrede undertoner. Vinen holdes i en uforpligtende og lettilgængelig stil, der kalder på det næste glas. 

Montalto Nero d'Avola Rosato er anvendelig alle former for lette forretter, fisk- og skaldyrsbaserede kompositioner, i haven, på terrassen, i sommerhuset eller hvor den praktiske 3 liters emballage sikrer et minimum af vægt og maksimalt miljøhensyn. Vi anbefaler at servere vinen ved 7-10° - evt. lidt køligere, hvis man har brug for en tørstslukker på en varm sommerdag.

En colli indeholder 4 boxe á 300 cl. 13,5 % alkohol. Bemærk ved fragt - 3 ltr. svarer til 4 flasker vin.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk