DOMAINE DU CRET DE BINE AOP BEAUJOLAIS ROUGE – LA CUVÉE DE FRANCOIS 2015

175,00 DKK

DOMAINE DU CRET DE BINE AOP BEAUJOLAIS ROUGE – LA CUVÉE DE FRANCOIS * Bio Beaujolais på top niveau * Duften er dyb med brombær likør og en flæsket/røget karakter. Smagens rigdom og fyldighed er stor. Balancen er dernæst helt i top, selvom koncentrationen i vinen er markant. Den lange eftersmag demonstrerer kvaliteten og arbejdet François yder i marken. Top cuvée til en meget rimelig pris, der lover et liv på mere end 5 år +.

 

Bio Beaujolais på top niveau. 

DOMAINE DU CRET DE BINE AOP BEAUJOLAIS ROUGE – LA CUVÉE DE FRANCOIS 2015 

Historien begynder i efteråret 2008, hvor Maria Theresa og François SUBRIN radikalt beslutter at konvertere alt til økologisk og biodynamisk landbrug, for derved at fremstille rene ”Beaujolais Bio” vine. I dag er Domainet certificeret både af DEMETER: Agriculture Biodynamique og FR-BIO-01: Agriculture Biologique.  

Vinmarkernes areal begrænser sig til kun 6 hektar, hvilket giver dem mulighed for at bruge alle deres ressourcer, på at højne kvaliteten og på bedste vis fremelske udtrykket, af deres enestående granit jord. Samtidig er det også et valg af hensyn til mødet med forbrugeren og det ansvar der understreges ved fremstillingen af økologiske vine . 

Vinmager François’ store tilfredshed er, at se hvor hurtigt jorden udvikler sig fra det ene år til det andet. Regenereringen af jorden er grundlaget for et økologisk landbrug. Biodynamisk dyrkning gør det muligt hurtigere og dybere, at kunne tilføre impulser og næringsoffer til jorden og planten, under hensyntagen til de kosmiske påvirkninger (månens kalender). Naturligvis, har druerne og vinen stor fordel af denne regenerering.  

Crêt de Bine udfører en dobbelt sortering af druerne, inden de vinificeres. Alle deres cuvées gennemgår en lang fermentering ved lav temperatur, hvorved Gamay druen bedst udtrykker karakteren, af dens granitjord i mindst 5 år efter høsten. 

Beaujolais er efter manges opfattelse lette og finesserige vine, vine som for nogle virker lidt spinkle og tynde. Det er ikke tilfældet med Crêt de Bines vine, som må betegnes som kraftige og frugtige Beaujolais vine. Det er en ren fornøjelse at nyde disse vine, med eller uden gastronomisk akkompagnement – God fornøjelse.

 

 

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk