Château des Bardes 2010 Saint Emilion - Grand Cru

199,00 DKK 229,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Château des Bardes 2010 har velfortjent fået guldmedalje ved "Concours des Féminalise" i Beaune i 2013. Saint-Émilion Grand Cru i absolut fineste forfatning. En fantastisk repræsentant for appellationen. Château des Bardes både dufter og smager som den ægte vare. Ganske enkelt en elegant Merlot-vin med et lille "skud" Cabernet, der giver vinen ekstra bid.

Château des Bardes 2010 - Saint Emilion - Grand Cru

Slottet ligger i den lille landsby Saint-Christophe des Bardes, meget tæt på selve Saint-Émilion by. Vinen produceres meget traditionel på overvejende Merlot (70%) og en lille andel Cabernet Sauvignon (30%), der bidrager med et lille dejligt tanninbid. Druerne høstes manuelt, og vinen tilbringer fra 12 til 18 måneder på helt nye egefade af fransk eg.

Vinen har en meget intens dybrød farve. I munden fornemmes en silkeblød vin, der fylder alle smagsløg med imødekommende aromaer, som man kan forvente fra velproduceret Saint-Émilion. 
Masser af violer og krydderier. En ret kraftig og maskulin vin, men med en meget fin balance og afrunding. Det er bare en meget høj standard for en vin i denne kategori. Super elegant.

Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er som skabt til en god rød bøf eller en veltilberedt steg fra ovnen eller stegegryden. Tilbehøret må ikke være for krydret og kraftigt. Château des Bardes kan også serveres til et lækkert udvalg af gode, men ikke for kraftige oste. Og - så smager den bare lækkert, når man har sat sig godt til rette i stuens bedste stol efter en skøn middag.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk