Château La Commanderie 2009 - Saint Èmilion - Grand Cru

325,00 DKK 350,00 DKK (spar 25,00 DKK)

Vinene fra Château La Commanderie har i mange år været af en kvalitet som berettigede en højere status. Den konstante stabile kvalitet blev da også belønnet i 2012, hvor vinen blev forfremmet, og fremover har status som Grand Cru Classé. Château La Commanderie et et lille smukt slot med en lang historie, der går helt tilbage til det 13. århundrede. De 6 hektar vinmarker er beliggende i en fantastisk zone, klods op og ned af Château Figeac og selveste Château Cheval Blanc.

Château La Commanderie 2009 - Saint Èmilion - Grand Cru

Vinene fra Château La Commanderie har i mange år været af en kvalitet som berettigede en højere status. Den konstante stabile kvalitet blev da også belønnet i 2012, hvor vinen blev forfremmet, og fremover har status som Grand Cru Classé. 

Château La Commanderie et et lille smukt slot med en lang historie, der går helt tilbage til det 13. århundrede. De 6 hektar vinmarker er beliggende i en fantastisk zone, klods op og ned af Château Figeac og selveste Château Cheval Blanc.

Slottet og de tilhørende vinmarker blev købt af Thibaut og Magli Decoster i 2004, og siden da er der foretaget en omfattende renovering af såvel vinmarker som kældre og selve slottet.

Decoster har indført økologi på ejendommen. Markerne er beplantet med 80 % Merlot og 20 % Cabernet Frank. Stokkene står på en undergrund af sandet ler med grus og jerndepoter, der er typisk for denne del Saint Emilion appellationen. I gennemsnit er vinstokkenne næsten 40 år gamle.

Vinen fremstilles helt traditionelt, og lagres i 18 måneder på franske egefade.

* James Suckling 93 point *

A wine with full-body, chewy tannins and a chocolate, berry and vanilla aftertaste. Juicy and pretty. Layered. Bright and focused.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk