Château La Raze Beauvallet Médoc Cru Bourgeois 2014

129,00 DKK

Château la Raze Beauvalet er intens rød i glasset med et næsten fløjlsagtigt skær. I duften er intense noter at mørk moden frugt og et let hint af egetræ fra fadlagringen. Smag af røde bær, vanilje og fine krydderier fra lagringen. I munden er Château la Raze Beauvallet silkeblød og elegant med flotte afrundede tanniner og en eminent balance. * Bordeaux 2014 - 94 point Robert Parker - Winespector *

Château La Raze Beauvallet Médoc Cru Bourgeois 2014.

Silkeblød og fint balanceret Médoc i flot klassisk stil, men bløde tanniner og masser af frugt. 

Médoc distriktet rangerer som et af de mest klassiske distrikter i Frankrig. Her fremstilles rødvin på Cabernet Sauvignon kombineret med Cabernet Franc og Merlot. Kombinationen af druerne skaber diversiteten og harmonien i vinene. Klimaet er stærkt influeret af den nære beliggenhed til Atlanterhavet samt af Gironde floden, som løber gennem Bordeaux distriktet. Jordbunden er præget af, at det er gammel havbund, og her er store koncentrationer af sand, ler og grus samt sten i varierende størrelser. Château la Raze Beauvallet er beliggende midt i Civrac-en-Médoc, som har produceret unikke vine af høj kvalitet siden midten af 19 hundredetallet. 

Château la Raze Beauvallet er fremstillet på 60 % Cabernet Sauvignon, 39 % Merlot og 1 % Petit Verdot høstet fuldt modne i de kølige morgentimer. Efter høsten fragtes druerne til vineriet, hvor hver druesort har gennemgået en separat traditionel vinifikation. Under vinifikationen ligger druekvaset sammen med druemosten i 18-23 dage under kontrollerede temperaturer på 28-30 °C. Dette sikrer druernes friske frugtsmag i den endelige vin og udtrækker den smukke farve i vinen. Efter endt gæring lagres vinen delvist på egetræsfade inden den tappes på flaske. 

Château la Raze Beauvalet er intens rød i glasset med et næsten fløjlsagtigt skær. I duften er intense noter at mørk moden frugt og et let hint af egetræ fra fadlagringen. Smag af røde bær, vanilje og fine krydderier fra lagringen. I munden er Château la Raze Beauvallet silkeblød og elegant med flotte afrundede tanniner og en eminent balance. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk