Haut Médoc Grand Cru Classe Les Allées De Cantemerle 2009/2010 AC

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Les Allées De Cantemerle 2009/2010 AC Haut-Médoc. 2. vinen til Chateau Cantemerle. Madmæssigt har vi her en god ledsager til de lysere kødretter uden for svulstige saucer. Normalt går man til Bordeaux, når man skal finde de dyre dråber, men her er et godt eksempel på, at man også til dagligvinen kan finde gode køb her..

Les Allées De Cantemerle 2009 AC Haut-Médoc

En meget klassisk Médoc-vin, der går mod strømmen ved ikke at spille på svulstig frugt og høj alkohol, men derimod udmærker sig ved at være en elegant og tør vin i klassisk venstrebredsstil. Druerne er Cabernet Sauvignon (87%) og Merlot ( 13%), der i dette tilfælde har givet en tør og elegant vin domineret af rød frugt og en smule solbær og det velkendte, tørre strejf af cedertræ. Her er let fylde og elegante tanniner med det rigtige frugtbid, der ikke trætter smagsløgene, men giver lysten til det næste glas.

Madmæssigt har vi her en god ledsager til de lysere kødretter uden for svulstige saucer. Normalt går man til Bordeaux, når man skal finde de dyre dråber, men her er et godt eksempel på, at man også til dagligvinen kan finde gode køb her.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk