Les Allées De Cantemerle 2014 Haut Médoc - Grand Cru Classe

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Les Allées De Cantemerle 2014 AC Haut-Médoc. 2. vinen til Chateau Cantemerle. Madmæssigt har vi her en god ledsager til de lysere kødretter uden for svulstige saucer. Normalt går man til Bordeaux, når man skal finde de dyre dråber, men her er et godt eksempel på, at man også til dagligvinen kan finde gode køb her. En meget klassisk Médoc, der går mod strømmen ved ikke at spille på svulstig frugt og høj alkohol, men derimod udmærker sig ved at være en elegant og tør vin i klassisk venstrebredsstil. 

Les Allées De Cantemerle 2014 - Haut Médoc - Grand Cru Classe

En meget klassisk Médoc-vin, der går mod strømmen ved ikke at spille på svulstig frugt og høj alkohol, men derimod udmærker sig ved at være en elegant og tør vin i klassisk venstrebredsstil. Druerne er Cabernet Sauvignon (87 %) og Merlot (13 %), der i dette tilfælde har givet en tør og elegant vin domineret af rød frugt og en smule solbær og det velkendte, tørre strejf af cedertræ. Her er let fylde og elegante tanniner med det rigtige frugtbid, der ikke trætter smagsløgene, men giver lysten til det næste glas.

Madmæssigt har vi her en god ledsager til de lysere kødretter uden for svulstige saucer. Normalt går man til Bordeaux, når man skal finde de dyre dråber, men her er et godt eksempel på, at man også til dagligvinen kan finde gode køb her.

Château Cantemerle ligger i kommunen Macau, og det er det første slot man møder på venstre hånd, når man kører op af slotsruten på Médoc, videre mod Margaux. Slottet har rødder tilbage til 1576. Indtil 1892 var det ejet af én og samme familie (familien Villeneuve). Og siden, indtil 1980, af familien Dubos. I slutningen af 1970´erne havde slottet økonomiske problemer, og redningen blev den store forsikringskoncern Groupe SMABTP, der endnu i dag ejer slottet. Château Cantemerle fik dermed en tiltrængt økonomisk indsprøjtning. Vinen er i dag bedre end nogen siden før, og den kan drikkes med nydelse, selv i de unge år. Vinen er ofte kraftig, men smidig.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk