Kendall-Jackson Grand Reserve Chardonnay Californien

225,00 DKK 295,00 DKK (spar 70,00 DKK)

* Begrænset parti * Kun de allerbedste druer er gode nok til Grand Reserve fra Kendall-Jackson. Druerne bliver håndsorteret, iagttaget, smagt og manuelt ført igennem hele processen. Hvert parti holdes for sig og bliver lagret på egetræsfade hver for sig, indtil winemakerne til sidst laver de endelige blends. Grand Reserve vinene er små mesterværker. Det er en utrolig elegant hvidvin med intens duft, fantastisk frugtig smag af tropiske frugter og citrusfrugter samt en lang og behagelig eftersmag med et strejf af vanilje og krydderier.

Kendall-Jackson Grand Reserve Chardonnay Californien.

Vingården, som i 1974 blev købt af familien Jackson, består af 35 hektar og er beliggende i Lakeport, i det nordlige Californien. Da de købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Gode vine begynder på vingården. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien.

Denne vin er produceret af 100 % Chardonnay druer, der er dyrket i Monterey County (53 %) og Santa Barbara County (47 %). Vinen har været lagret 9 måneder på 86 % franske (30 % nye) og 14 % amerikanske egetræsfade.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. - 13,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk