MORANDE Edicion Limitada - Cabernet Franc 2010

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

TILBUD, SPAR KR. 40,- PR. FLASKE. MORANDE Edicion Limitada - Cabernet Franc 2010 er en kraftig, fed og saftfuld med masser af fyldighed. En unique vin med stor karakter og elegance, produceret i små kvantiteter fra de bedste vinmarker med optimale klimatiske forhold. Farven i denne vin er intens rød, tæt og dyb med violette farver, og dens aroma af sorte frugter krydres med peber, vanilje og mandler. I munden kombineres god intensitet og friskhed efterfulgt af sorte kirsebær og krydderier.

Model/varenr.: 170 3058

MORANDE Edicion Limitada - Cabernet Franc 2010

TILBUD, SPAR KR. 40,- PR. FLASKE

Kraftig, fed og saftfuld med masser af fyldighed. En unique vin med stor karakter og elegance, produceret i små kvantiteter fra de bedste vinmarker med optimale klimatiske forhold. Farven i denne vin er intens rød, tæt og dyb med violette farver, og dens aroma af sorte frugter krydres med peber, vanilje og mandler. I munden kombineres god intensitet og friskhed efterfulgt af sorte kirsebær og krydderier. Den har en velbalanceret smag og garvesyre, med stor krop og lang eftersmag.
Den egner sig perfekt til kraftige pasta retter, store bøffer med peber, delikatesser med smag, and, vildt og unge cremede oste.

*91 Points - Wine Advocate - Jay Miller, dec 2010
*90 Points - Wine Enthusiast, 2009

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,8 % Alkohol.

MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ”rene” vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.
Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.
Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk