Brillet, Pineau des Charentes, Rød, Sire de Framboisy

169,00 DKK

Brillet, Pineau des Charentes er en fantastiske dessertvin — eller aperitif — er fremstillet af første presset af de modne druer. Herefter sammenstikkes frugtjuicen med den fineste ”eau de vie de Cognac” på 71 % alc. i forholdet 1 til 4. Efter dette blend lagrer vinen i minimum 2 år på egetræsfade, før den er klar til aftapning. Denne rubin røde vin indeholder bløde og frugtige noter af hindbær, bl.a. grundet Merlot druernes modenhed. Vinen passer fremragende til frugt (eksempelvis melon) , is og chokolade desserter. Servér som dessertvin eller aperitif, gerne afkølet, men uden is.

Model/varenr.: 110 8026
Brillet, Pineau des Charentes, Sire de Framboisy
Denne fantastiske dessertvin — eller aperitif — er fremstillet af førstepresset af de modne druer. Herefter sammenstikkes frugtjuicen med den fineste ”eau de vie de Cognac” på 71 % alc. i forholdet 1 til 4. Efter dette blend lagrer vinen i minimum 2 år på egetræsfade, før den er klar til aftapning.
Denne rubin røde vin indeholder bløde og frugtige noter af hindbær, bl.a. grundet Merlot druernes modenhed. Vinen passer fremragende til frugt (eksempelvis melon) , is og chokolade desserter.
Servér som dessertvin eller aperitif, gerne afkølet, men uden is.
En kasse indeholder 12 flaske 75 cl. - 17,25 % Alkohol.
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk