Brillet, Pineau des Charentes, Rød, Sire de Framboisy

169,00 DKK

Brillet, Pineau des Charentes er en fantastiske dessertvin — eller aperitif — er fremstillet af første presset af de modne druer. Herefter sammenstikkes frugtjuicen med den fineste ”eau de vie de Cognac” på 71% alc. i forholdet 1 til 4. Efter dette blend lagrer vinen i minimum 2 år på egetræsfade, før den er klar til aftapning. Denne rubin røde vin indeholder bløde og frugtige noter af hindbær, bl.a. grundet Merlot druernes modenhed. Vinen passer fremragende til melon og chokolade desserter. Servér som dessertvin eller aperitif, gerne afkølet, men uden is.

Model/varenr.: 110 8026
Brillet, Pineau des Charentes, Sire de Framboisy
Denne fantastiske dessertvin — eller aperitif — er fremstillet af førstepresset af de modne druer. Herefter sammenstikkes frugtjuicen med den fineste ”eau de vie de Cognac” på 71% alc. i forholdet 1 til 4. Efter dette blend lagrer vinen i minimum 2 år på egetræsfade, før den er klar til aftapning.
Denne rubin røde vin indeholder bløde og frugtige noter af hindbær, bl.a. grundet Merlot druernes modenhed. Vinen passer fremragende til melon og chokolade desserter.
Servér som dessertvin eller aperitif, gerne afkølet,
men uden is.
En kasse indeholder 12 flaske 75 cl. - 17,25 % Alkohol.
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk