Populær

Pommery Champagne Royal Blue Sky Frankrig

795,00 DKK

Smagen er utrolig rund og silkeblød og byder bl.a. på noter af moden mango og appelsin marmelade, men er samtidig både frisk og let krydret. Denne helt unikke vin, der med fordel kan nydes med isterninger i et stort vinglas, er særdeles velegnet som aperitif samt til livets små og store øjeblikke - den er helt perfekt til ekstraordinære øjeblikke, man gerne vil mindes med glæde. Champagnehuset Pommery er beliggende i hjertet af Champagne regionen i Frankrig. Pommery råder over ca. 296 hektar - det er den største vingård i Champagne regionen - og har ikke mindre end syv “Grand Cru” marker; Aÿ, Bouzy, Verzenay, Mailly-en-Champagne, Sillery, Avize og Cramant.

Pommery Champagne Royal Blue Sky Frankrig.

Champagnehuset Pommery er beliggende i hjertet af Champagne regionen i Frankrig. Pommery råder over ca. 296 hektar - det er den største vingård i Champagne regionen - og har ikke mindre end syv “Grand Cru” marker; Aÿ, Bouzy, Verzenay, Mailly-en-Champagne, Sillery, Avize og Cramant.
På de første fem produceres Pinot Noir druer og på de to sidstnævnte produceres Chardonnay druer. Hos Pommery er der respekt for traditioner samtidig med, at man tænker på fremtiden. F.eks. er Pommery det første vinhus, der har opnået både ISO 9001 og ISO 14001 som garanti for kvaliteten af deres produktion og som et tegn på deres flotte intentioner om at bevare deres mest værdifulde arv: jorden. Naturlig elegance og en “nyd-livet” indstilling er kendetegnende for Champagne Pommery, hvis slogan lyder: “Almindelige dage kan også have ekstraordinære øjeblikke”.

Det er Pommery, der har lavet denne Royal Blue Sky, som er produceret af den traditionelle druesammensætning, nemlig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay druer, der alle er dyrket i Champagne området i Frankrig. Det er en virkelig skøn vin med flot lys gul farve samt intens og kompleks duft, der leder tankerne hen på en enorm dessert buffet. I den elegante duft fornemmes også noter af tørrede figner og mandler, honning, appelsiner samt krydderier. Smagen er utrolig rund og silkeblød og byder bl.a. på noter af moden mango og appelsin marmelade, men er samtidig både frisk og let krydret. 

Denne helt unikke vin, der med fordel kan nydes med isterninger i et stort vinglas, er særdeles velegnet som aperitif samt til livets små og store øjeblikke - den er helt perfekt til ekstraordinære øjeblikke, man gerne vil mindes med glæde.
Den er ikke produceret med henlægning for øje og bør derfor drikkes ung.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 12,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk