Côtes de Provence l´Insouciant de Joseph Rosé

159,00 DKK

Côtes de Provence l´Insouciant de Joseph Rosé er en fantastisk lækker og delikat Provence rosé med fylde og kraft samt en dejlig lang elegant eftersmag. En rosé for de mest kræsne rosé-fans. Brug den gerne til et glas før maden eller til en sommer dag ved stranden, med picknick kurven fyldt med franske fristelser

Côtes de Provence l´Insouciant de Joseph Rosé.

Det er den unge komét Joseph Ochoa der står bag denne top rosé. Han har under sin syv år lange uddannelse til vinmager været ansat på Château Sallets i Bandol, hvor han har arbejdet side om side med Alexandre Le Corguillé. Det har givet Joseph en god erfaring, som han drager god nytte af i dag. Vinen er produceret på 40 % Carignan, 30 % Grenache og 30 % Cinsault fra vinstokke der står i skiffer. Markerne ligger i La Londe ved Massif des Maures.
Vinen har en flot og typisk Provence farve. Vinen får, med sin elegante næse af blomster og lidt hindbær, munden til at løbe i vand. I smagen får man friskhed, honning og en utrolig harmonisk og velafbalanceret eftersmag.

Serveringtemperaturen bør ligge på 7-8 grader. Brug den gerne til et glas før maden eller til en sommer dag ved stranden, med picknick kurven fyldt med franske fristelser.

En kasse indeholder 6 flasker.

 

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk