Braunstein Danica Gin

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Danica Gin er den originale danske gin med sin helt egen karakter. Lavet på spiritus af korn, rosenkronblade, de bedste krydderier og rent, dansk kildevand.

Basis for Danica Gin er ren, neutral alkohol produceret på korn. Alkoholen tilsættes vand for at komme ned på en alkoholprocent på omkring 44 %.

Denne procent trækker den rette smag ud af krydderierne, som nøje afmåles og hældes i destillationsapparatet. Krydderierne og alkoholblandingen mixes godt og står derefter natten over, hvor smag og duft trækkes ud af krydderiblandingen. 

Ubegribeligt let drikkelig, kan nydes rent, da den er mild og rund. Destilleret efter Destilleriet Braunsteins egen opskrift, hvor smagen er nøje afstemt af elleve forskellige urter, rødder og bær.

Danica Gin nydes bedst let afkølet og er takket være alkoholstyrken og den koncentrerede smag også det perfekte valg til en eksklusiv Gin & Tonic og andre drinks.

Den er ikke nogen oplagt cocktailgin - dertil er den for tung, krydret og fortættet i smagen, og Braunstein opfordrer selv til at drikke ginen ren ved 16-18 grader. 

Smag og noter
Farven er brillant klar og transparent, og den dufter af enebær, koriander, kardemomme og rosenblade.

Smagen er blød og fint sammensat med smagsnoter af enebær, koriander, kardemomme, bergamotte og roser med strejf af citrus og underliggende toner af angelica-rod.

1 flaske indeholder 70 cl. 44,70 %

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk