Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Vores gyldne Hoppy er en pale ale med inspiration fra de amerikanske APA’er. Der er brugt amerikanske humler i rigelig mængde, hvilket både kan smages og duftes. Cascade bidrager med en fin duft af citrus, Amarillo tilfører en duft af blomster og Colombus giver et lille smæld på tungen af bitterhed.

39,75 DKK

WhiskeyStout er en blød og rund stout, der egner sig fortrinligt til afslappede stunder. Smagen rummer noter af kaffe, mørk chokolade og vanilje med en diskret afrunding af whiskey.

39,75 DKK

Vores Mørk Femmer er en nøddebrun tyskinspireret Bock sprængfyldt med masser af Münchener Malt. Den rummer både karamelnoter med også et diskret strejf af kaffe. En øl til dig, som sagtens kan se charmen i en lille fyldig kraftkarl!

39,75 DKK

Vores Husets Sommer er en hvedeøl, gylden og uklar akkurat som det sig hør og bør for stilen. Men vores version er helt sin egen, og lidt utraditionelt har vi brygget den på umaltet spelt, som er med til at give en karakter af modent korn. For at gøre øllen ekstra sommerlig er den smagt til med hjemmelavet hyldeblomstdrik, så den dufter og smager frisk og har en diskret forfriskende syrlighed. Husets Sommer er god som ledsager til fisk og lyse kødretter, og ikke mindst som en iskold drink.

39,75 DKK

Vores Pilsner er i tyskinspireret med rigelig god pilsnermalt samt umaltet byg fra Maglegård og en sydtysk bitterhumle. Men vi har givet den et lille eksotisk twist med tilsætning af den New Zealandske humle Nelson Sauvin, som tilføjer duften en diskret og pikant tone af lyse druer.

39,75 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler