Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Israelsk vin har udviklet sig dramatisk fra den sirupssøde drik, som gav afsmag for nogle årtier siden. I dag findes israelske vine på trestjernede Michelin restauranter og på hylderne hos velrenommerede vinhandlere både i Europa og USA. Yarden (Pinot Noir, Chardonnay og Gewürztraminer) og Gamla (Shiraz, Sangiovese og Syrah) har begge et flot renommé.  Eksporten går til 40 lande, først og fremmest i Europa og Nordamerika. Israel er ny på vinmarkedet, men traditionerne er blandt de ældst dokumenterede.

Sorter resultater:

I “Wine Report 2008” af Tom Stevenson kåres Golan Heights Winery som “Bedste israelske winery”. Ved Vinitaly 2011 blev Golan Heights Winery kåret som ”Verdens bedste vinproducent” samt modtog det prestigefulde Grand Trophy. Sidst men ikke mindst vandt Golan Heights Winery Wine Enthusiasts prestigefulde Wine Star Award 2012 i kategorien “New World Winery of the Year”. Denne succes og stabilitet har for alvor sat Golan højderne på det internationale vinkort.

89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Vin fra Golan Heights Winery har opnået mange flotte priser. * Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin ved The International Wine and Spirit Competition 2004. * Bedste israelske winery i Wine Report 2008" af Tom Stevenson. * Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy.

129,00 DKK 139,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Vinen er produceret af 100 % Gewurztraminer druer, der er dyrket i det kølige område i den nordlige del af Golan højderne i Galilæa området. Dette område har bevist at det er specielt velegnet til dyrkning af netop Gewurztraminer druer. Det er en hvidvin med flot, klar farve, delikat duft af friske, tropiske frugter understøttet af et strejf af krydderier, fyldig smag med en lille smule sødme samt en blid og behagelig eftersmag.Den er særdeles velegnet som aperitif samt til fiske- og fjerkræretter.

129,00 DKK 139,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler