Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Israelsk vin har udviklet sig dramatisk fra den sirupssøde drik, som gav afsmag for nogle årtier siden. I dag findes israelske vine på trestjernede Michelin restauranter og på hylderne hos velrenommerede vinhandlere både i Europa og USA. Yarden (Pinot Noir, Chardonnay og Gewürztraminer) og Gamla (Shiraz, Sangiovese og Syrah) har begge et flot renommé.  Eksporten går til 40 lande, først og fremmest i Europa og Nordamerika. Israel er ny på vinmarkedet, men traditionerne er blandt de ældst dokumenterede.

Sorter resultater:

Vin fra Golan Heights Winery har opnået mange flotte priser. * Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin ved The International Wine and Spirit Competition 2004. * Bedste israelske winery i Wine Report 2008" af Tom Stevenson. * Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy. Vinen er produceret af 100% Chardonnay druer, der er dyrket i Galilæa området. Vinen er elegant med en flot lys, delikat duft af modne pærer, friske æbler og tropiske frugter fyldig og frisk smag af modne frugter og ristede nødder med et strejf af egetræ og vanilje samt en fyldig og behagelig eftersmag. En harmonisk vin der er særdeles velegnet til fisk, fjerkræ, suppe og salater.

129,00 DKK 139,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Yarden Gewurztraminer er produceret af 100 % Gewurztraminer druer, der er dyrket i det kølige område i den nordlige del af Golan højderne i Galilæa området. Dette område har bevist at det er specielt velegnet til dyrkning af netop Gewurztraminer druer. Det er en hvidvin med flot, klar farve, delikat duft af friske, tropiske frugter understøttet af et strejf af krydderier, fyldig smag med en lille smule sødme samt en blid og behagelig eftersmag.Den er særdeles velegnet som aperitif samt til fiske- og fjerkræretter.

129,00 DKK 139,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler