Populær

Gamla Chardonnay Goland Heights Winery

139,00 DKK

Gamla Chardonnay kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man haft stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine.

Ved "The International Wine and Spirit Competition 2004" i London vandt Golan Heights Winery prisen som "Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin". I "Wine Report 2008" af Tom Stevenson kåres Golan Heights Winery som "Bedste israelske winery". Ved Vinitaly 2011 blev Golan Heights Winery kåret som "Verdens bedste vinproducent" samt modtog det prestigefulde Grand Trophy.

Vinen er produceret af 100 % Chardonnay druer, som er dyrket i det kølige klima i Golan-højderne. Vinen har primært lagret på ståltanke for at bevare så megen frugt som muligt, men har også kortvarigt lagret på franske egetræsfade for at opnå kompleksitet. Det er en elegant hvidvin med en indbydende duft af især melon, citrus og eksotiske frugter. Frisk, tør og mellem fyldig frugtsmag med et strejf af vanilje fra fadlagringen. Eftersmagen er lang og behagelig. Denne let drikkelige vin er særdeles velegnet til fisk, fjerkræ og pastaretter. 

 

1 kasse indeholder 6 flasker. 75 cl - 13,5 % Alkohol

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk