Populær

YARDEN Viognier Golan Heights Winery

139,00 DKK

Yarden Viognier kommer fra Golan Heights Winery (israelsk bosat område), der blev grundlagt i 1983. Vinfirmaet ligger i den lille by Katzrin højt oppe i Golanhøjderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man stor succes med at producere de fineste medaljevindende vine af meget høj og stabil kvalitet. Golan Heights Winerys succes og stabilitet har for alvor sat Golanhøjderne på det internationale vinkort.

Vinen er produceret af 100 % Viognier druer, der er dyrket i Galilæa-området. Halvdelen af vinen har været lagret 4 måneder på franske egetræsfade, mens resten har været lagret på ståltanke. Det er en skøn hvidvin med flot lys farve, delikat duft af fersken, abrikos, pære, lime, melon og ananas med et behageligt strejf af friske blomster og krydderier. Det er en mellemfyldig hvidvin med elegant og kompleks frugtsmag efterfulgt af en blid og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til fisk, fjerkræ, salater og cremede oste. Den bør serveres afkølet og kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.

YARDEN Viognier Golan Heights Winery 

1 kasse indeholder 6 flasker. 75 cl - 14,5 % Alkohol

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk