Giacobazzi Lambrusco Amabile

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Dette er en rød kvalitets lambrusco med let sødme, og ikke den ligegyldige konfirmand-feststarter, der brutalt fører forsvarsløse teeenagere ind i de voksnes rækker. Giacobazzi Lambrusco er produceret på 85 % lambrusco di grasparossa di castelvetro, 10 % lambrusco di sorbara, 5 % malbo gentile. Amabile betyder elskelig/venlig på italiensk, et udtryk, der passer fint til disse mere sødmefulde udgaver.

Undfangelsen af boblerne er sket via charmat metoden (tryktank), der efterligner en klassisk andengæring, men på en stor tank i stedet for den enkelte flaske. Herefter tappes hele tanken på flasker under tryk. Det giver en markant mere prisvenlig vin, der stadig formår at præsentere sig med fine, vedvarende bobler.

Giacobazzi Lambrusco Amabile er holdt i en frisk, let sødmefuld stil. Sødmen har et frisk og delikat udtryk med en mostagtig kvalitet, der er meget forfriskende. Farven er dyb med lilla nuancer, men  duft og smag er proppet med hindbær, brombær og fuldmodne solbær. Der er god balance i smagen, hvor det lille pift af frugtsyre holder perfekt styr på sødmen. 

Den gør sig fortrinligt som aperitif, men prøv den også til frugtdesserter, der ikke behøver være mere komplicerede end en skål med bær, evt. marineret med lidt sukker og evt. en sjat balsamico.

 

 

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl.  8,5 % Alkohol

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk