Zagara Moscato d'Asti Cantine Dei Marchesi Di Barolo

99,00 DKK

Zagara Moscato d'Asti Cantine Dei Marchesi Di Barolo er en fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i utide. Der lægges især vægt på at fremme druens herlige aromaer og friskhed, ligesom en del af kulsyren bevares for at skabe den herlige mousse. Allerede ved 5,5 % alkohol standses gæringen, idet målet er at bibeholde en del af det naturlige druesukker fra bærrene.

Model/varenr.: 120 0275

Zagara Moscato d'Asti Cantine Dei Marchesi Di Barolo SPA DOCG.

Ingen af Italiens klassiske vindistrikter kan fremvise en så varieret palet af spændende vine som Piemonte-området. Med beliggenhed i det nordvestlige hjørne af Italien fremviser Piemonte specielt to berømte distrikter/appellationer, nemlig Barolo og Barbaresco, der begge var de første til at opnå den højeste kvalitetskategori DOCG i Italien og samtidig verdensberømmelse. Med et generationslangt virke i vinproduktion og domicil i Barolo tilhører huset Marchesi di Barolo den lille håndfuld af Piemontes mest kendte og respekterede navne. Blandt Piemontes mest charmerende bekendtskaber, rent vinmæssigt, tilhører Marchesi di Barolo's Zagara, Moscato d'Asti, skabt 100% på den meget spændende og aromatiske Moscato-Bianco drue.

Vinmarkerne, hvorfra druerne hentes, er placeret i Cossano Belbo, Castagnole Lanze og Canelli, der alle er en del af provinserne Cuneo, Asti og Alessandria. For at opnå så perfekt sunde druer som muligt, bliver høstarbejdet kun foretaget via håndkraft og uden nogen form for maskinel hjælp. Moscato d'Asti området opnåede status som  DOC, nogenlunde svarende til Frankrigs AOC, allerede i 1967. I 1995 tog området og dets producenter så springet op i den allerførste kategori DOCG, og ikke ufortjent. 

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 5 % Alkohol.
 
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk