Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

En meget populær julekalender sidste år var PORTVIN Quevedo Julekalender 2018.  Skynd dig at sikre dig et eksemplar - der er begrænset antal!

Fra Porto Quevedo får vi igen i år denne flotte julekalender med 24 låger. Bag hver låge gemmer der sig en glasflaske med 5 cl. Portvin af varianterne: Pinkt Port, White Port, Ruby Port, Tawny Port, Late Bottled Vintage (LBV) og 10 års Tawny Port fra det velrenomerede vinhus Quevedo.

En dejlig gave til en, der holder meget af portvin.

Indeholder 24 flasker á 5 cl.

 

Quevedo vinhusets baggrund:
Midt i hjertet af den smukke Douro-dal ligger Familien Quevedos vingård i den lille by San João da Pesqueira. Vingården og markerne har eksisteret igennem flere generationer. Som de fleste andre små ejere af parceller i Douro, solgte de i starten druerne til de store portvinshuse. Quevedo solgte i årtier deres druer til Taylor Port, hvilket meget tydeligt fortæller om kvaliteten af druerne.

1975 var en meget varm årgang og i første omgang ville Taylor ikke købe druerne af Quevedo. Derfor måtte advokat Oscar Sr. selv i gang med produktionen. Det resulterede i 40 portvinsfade og 40 fade med bordvin. Senere på året kom Taylor bage og ønskede at købe den færdige port. Oscar Sr. var imidlertid blev tændt af arbejdet med produktionen, så familien flyttede fra Viseu og op til den lille landsby, San Jõao de Pesqueira, i Douro-dalen. 

I 1983 købte de også vingården, Quinta Vale D’Agodinho, der er deres vigtigste mark i dag. Marken er beliggende mellem Quinta da Vargellas og det berømte varetegn, Cachão da Valeira. Det var her båden med nogle af portvinens største personligheder gennem historien sank - Dona Antónia Ferreira og Baron de Forrester. Historien fortæller, at Baron de Forrester druknede i den stærke strøm på grund af vægten fra guldmønterne i hans lommer. Dona Antónia overlevede, da hendes store kjole holdt hende flydende. Om historien er sand vides ikke.

Fra 1991 begyndte Quevedo at producere vine under deres eget navn. De byggede et nyt vineri og kældrene er siden blevet udvidet i takt med at de fik større og større marker. I dag har de mere end 100 hektar vinmarker.

I 1999 blev Claudia, Oscar Sr.’s datter, færdig som ønolog og hun overtog straks ansvaret for produktionen af Quevedos bord- og portvine. Senere kom også Oscar Jr. ind i familiefirmaet og han har siden været ansigtet udadtil med hensyn til marketing, rejser, besøg mm. Quevedos succes har været overvældende, og de eksporterer i dag til hele verden.

599,00 DKK

Sommeren er ved at være slut og julen er på vej. Tid til at komme i den rette stemning. Findes der en bedre måde at gøre det på end ved at bestille "24 Days of Rum" kalendere? Dette års "24 Day of Rum" kalendere er på vej, og er klar til at frosøde din jul.. Som et resultat af sidste årets succes vil 2018-kalenderen nu være tilgængelig.

Der er 24 forskellige nye rom i årets Rom kalender, så glæd dig.

599,00 DKK

JULEKALENDER 2018 med lakrids fra Johan Bülow er en  Eksklusiv Julekalender med 24 små sorte hemmeligheder. Bülow gør hvert år en stor indsats for at gøre nedtællingen til juleaften så glædesfyldt som muligt, idet de kreerer 24 lakridsgodter, i håb om at begejstre, fortrylle og overraske dig. 

Glæd dig til en fantastisk julerejse sammen med Bülow Julekalender. Rejsen går gennem en verden af glimtende kugler, knasende overraskelser og søde fornøjelser. Mens du tæller ned til juleaften, håber vi, at dine dage fyldes med barnlig glæde – og de ting, der minder om den: lakrids og chokolade. Vi vil også gerne pakke alle disse overraskelser ind på en ansvarlig måde. Derfor har vi gjort vores julekalender-emballage bæredygtig i år.

Begrænset antal
Vi har kun et begrænset antal julekalendere, og den er blevet udsolgt sidste par år. Så vil du være sikker på at få DIN julekalender, er det en god idé ikke at vente for længe med at købe den.

Kalenderen indeholder 325 g.

300,00 DKK

Fantastisk kæmpe kalender med 845g lakrids. Kalenderen er fyldt med små bøtter af forskellige slags lakrids. Den pynter virkeligt på et bord - og der er nok til at dele med hele hjemmet. I år har Johan Bülow desuden haft fokus på bæredygtighed, og kalenderen er fremstillet i et genanvendeligt og bæredygtigt materiale. 

Forudbestil allerede nu årets Family Julekalender fra Johan Bülow, og få GRATIS smagsprøver med. 

Liquorice Family Christmas Advent Calendar 2018 fremstilles i meget begrænset antal, så skal du være sikker på at få et eksemplar af denne helt ekstraordinære kalender, så bestil nu… OBS - billedet af den åbne kalender er sidste års udgave, og det vil blive opdateret når vi modtager nye billeder. 

Kalenderen indeholder 325 g.

599,00 DKK
Vores luksus julekalender er perfekt til dig eller en du holder af. 
10 års lidenskab og erfaring i hvert et stykke lavet med kærlighed. 
Luksus julekalender
Bestående af 24 stk. blandet chokolader.
Mørk chokolade min. 60% kakaotørstof
Lys chokolade min. 33,6% kakaotørstof

 

399,00 DKK

Advents julekalender

Bestående af 24 stk. blandet chokolader. Mørk chokolade min. 60% kakaotørstof. Lys chokolade min. 33,6% kakaotørstof.

 

199,00 DKK
Vores julekalender til børn er i år pakket med 5 forskellige varianter af chokolade. 
10 års lidenskab og erfaring i hvert et stykke lavet med kærlighed. 
Børne julekalender
Bestående af 24 stk. børnevenlige chokolader.
Mørk chokolade min. 60% kakaotørstof
Lys chokolade min. 33,6% kakaotørstof
169,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler