Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Coisbo er en passion, en særlig bryggestil, et stilsikkert håndværk, de allerbedste råvarer, et godt design og en velafbalanceret smag.

Brygmester og indehaver Anders Coisbo brygger øl fordi han ikke kan lade være. For Coisbo handler ølbrygning om at give mennesker sanselige oplevelser, hvor det kan både ses og smages, at brygmesteren gør sig umage hver eneste dag. Først da er han tilfreds.

Coisbo Beer er resultatet af en rejse, der startede hjemme ved køkkenbordet på Nordfyn, i december 2007, med den første Coisbo juleøl.  I dag brygges der på store professionelle brygværk, men stadig med kvalitet og balance i højsædet. Hvilket bliver understreget af de mange internationale priser.

Sorter resultater:

6 gode Danske 33 cl. i Gavekasse

Dansk lækker øl, som passer til årstiden.

Flot og god gaveide.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 26 %

169,00 DKK
Køb 2 eller flere til 125,00 DKK pr stk. spar i alt 44,00 DKK pr stk.

Denne øl er en mild ale, med en let bitterhed, en rigtig god frokost for alle øl elskere.

40,00 DKK

Dark IPA 9,4%. 50 cl. Øllets farve er sort med brunt skum. Smagen går i bitter-sød retning. En strålende atypisk sort IPA med fint perlende nougatfarvet skum. Øllet har et knastørt anslag med en fin udtørrende eftersmag og fin lakridsfornemmelse. En kompleks, meget fyldig og pragtfuld øloplevelse. Godt bryghåndværk.

40,00 DKK

Kendt som den russisk kejserlige stout. Black Imperial Russian stout på 10,5% er en velsmagende mørk øl med flot gyldent og fremet skum. Brygget med røgmalt og tilsat Peated Stauning Whisky. En dejlig tår øl, der kan pirre ethvert smagsløg Nyd den gerne som den er i et ballonformet glas hvor øllen vel skænkes, smages og duftes

40,00 DKK

Fyldig kobberfarvet ale med god malt smag, velafstemt eftersmag af malurt og koriander. Nydes til let krydret mad Serveres ved en temperatur på 5 - 8 grader. 

40,00 DKK

Klassisk IPA med en dejlig bitterhed der ikke bliver for overvældende. 

40,00 DKK

Svendeøllen er en classic bock øl brygget på bygmalt og humle. Øllen er ravgylden og tilsat rønnebær og anis, hvilket giver øllen en let friskhed. Velegnet til lettere kødretter, smørrebrød samt frokostbord. Svendeøllen er brygget med respekt for cisterciensermunkenes udbredelse af ølbrygningen i Europa og samtidig tilpasset nutidens krav om ensartet kvalitet og en friskhed i smagen. Øm kloster ligger smukt i det midtjyske nær Ry på en landtange mellem Mossø og Gudensø.

40,00 DKK

En dejlig fyldig Stout, med en forrygende Lakrids smag fra den tørrede lakrids roden fra planten glat Lakrids.

40,00 DKK

Kobberfarvet ale med humleskud plukket i levende hegn på Bornholm. Den liflige smag af røg kommer fra malt, røget på Gudhjem Røgeri. Brygget af vand, malt, humle og gær. En dejlig fyldig Ale der gør sig godt til den den røgede sild, samt frokost bordet.

40,00 DKK

Hamborg øl er en 8 %. Lys triple bock  brygget af bygmalt og en anelse hvedemalt. Øllen er krydret med rønnebær og hyben, tilsat hallertauer og saazer humle. Særdeles velegnet som apperitif eller til ostebord, incl rochefort. Hamborgøllen er brygget med respekt for cisterciensermunkenes udbredelse af ølbrygningen i Europa, tilpasset nutidens krav om ensartet kvalitet og en friskhed i smagen.

40,00 DKK

Mørk Ale med en fyldig smag, let bitterhed fra tranebær og humle, en flot fyldig skumkrone fra havren. Velegnet til krydrede middagsretter og fyldige desserter.

40,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler