Merrys Strawberry Liqueur - Irland - 70 cl

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Merrys Strawberry cream/likør har en frisk, frugtig, jordbær-smag sammen med frisk irsk cream, der kombineres i det fineste produkt, som fanger den traditionelle forbrugers søgen og smag efter jordbær og cream. Foruden denne cream likør fører vi også Merrys med Irish Cream og hvid chokolade smag.
Model/varenr.: 999 1888

Merrys Strawberry Liqueur - Irland - 70 cl

Merrys Strawberry cream/likør har en frisk, frugtig, jordbær-smag sammen med frisk irsk cream, der kombineres i det fineste produkt, som fanger den traditionelle forbrugers søgen og smag efter jordbær og cream.
Foruden denne cream likør fører vi også Merrys med Irish Cream og hvid chokolade smag.

En kasse indeholder 48 flasker 10 cl.  17 % alkohol.

Merry's irske flødelikører er produceret i "Clonmel, Co Tipperary", i hjertet af Irlands fineste mælkeproduktion på græsgange - den verdenskendte "Golden Vale". Merrys er blevet anerkendt internationalt for sin mangfoldighed og kvalitet i sine overlegne produkter. De er tro mod deres mission, "Enkelthed med ekspertise", de insisterer på kun at bruge de fineste traditionelle og naturlige ingredienser, mens de benytter de mest præcise moderne produceringsstandarder og kvalitetskontrol. Resultatet er et væld af de bedste priser i internationale konkurrencer - hele 71 priser er det blevet til.

Merrys er et "must have" til enhver lejlighed i hele verden. De er en succes i markeder så langt væk som Sydafrika, Chile, Storbritannien, Europa, USA og Canada. Folk over hele verden elsker det unikke sortiment af aromatiskeflødelikører. Merrys har taget den traditionelle opskrift på irsk Cream Likør med fin lagret irsk whiskey, og tilført innovation og fantasi, hvilket har resulteret i en unik vifte af spændende likører af en uovertruffen kvalitet, hvoraf vi fører Irish Cream, White Chocolate og Strawberry.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk