Chateau La Verrerie 2010.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Chateau La Verrerie 2010 er en top vin fra dette lidt ukendte område i Frankrig. Kraftig med smag af peber, lakrids og masse lækker frugt i form af røde og mørke bær. Druesammensætning: 50 % Syrah og 50 % Grenache fra op til 40 år gamle vinstokke.

Model/varenr.: 110 6010

* RESTSALG *

Dette i Danmark totalt ukendte vinslot har haft Olivier Adnot som vinmager siden 2006, hvor slottet blev solgt til et konglomerat, der netop har købt champagnehuset Piper-Heidsieck. Olivier er udannet som vinmager i Californien, herefter har han lavet champagne i 10 år, før han kom til La Verrerie. La Verrerie er en stor vinproducent med økonomien i orden. Det fremgik tydeligt på vores gang gennem vinkælder og produktion samt lageret, hvor der overalt var pinlig orden og usædvanlig rent. Når man besøger Chateauet kommer man gennem en meget smuk gård med springvand, før man kommer ind i nogle meget smukke salgslokaler.
Her præsenteres hele udvalget af vine, der alle dyrkes organic. Vi startende med en god rose, gik viedere til en hvid blanc de blanc, videre til en rigtig god hvidvin Viognier, der havde en flot duft af fersken. En meget frisk vin, der egner sig godt til velkomsdrink. De lette rødvine var Bastide og Cabernet gode og frugtagtige.

Nu kom så det vi havde ventet på  rødvinene Chateau La Verrerie og Grand Deffand. Rigtig gode oplevelser, som er blevet gentaget ved smagninger. Vi der smagte var dog enige om at 2. vinen Chateau La Verrerie var den bedste.

En kasse indeholder 6 flasker  75 cl. 14 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk