DUSKY SOUNDS Sauvignon Blanc Marlborough 2017

80,00 DKK 149,00 DKK (spar 69,00 DKK)

Duften I Dusky Sounds Sauvignon Blanc er intens og forfriskende af tropisk frugt, æble, guava og stikkelsbær med noter af grapefrugt og underliggende mineralske noter. Der er et et stort spektrum af nuancer i smagen. Der er urteagtige nuancer kombineret med frugt som ribs, stikkelsbær og lime. Dusky Sounds Sauvignon Blanc fremstår frisk og sprød med en virkelig fin balance imellem frugt og syre. Anbefales til lettere retter med lyst kød og salat, skaldyr, fisk, asiatiske retter, grillet grøntsager som asparges og svampe samt modne oste.

DUSKY SOUNDS Sauvignon Blanc Marlborough 

* Nyt Super Hit fra New Zealand til fantasi pris *

Lækker hvidvin lavet af 100 % Sauvignon Blanc druer fra den berømte Marlborough region på New Zealand. Vinen har en lys strågylden farve med grønne reflekser. Den er klar og skinnende og med en dejlig friskhed. 

Vinen er fremstillet af Waipara Hills Vinery.

Test: * Recomended by Cusine Magazine - BEST BUY *

Dusky Sound er et unikt og magisk sted, der er rigt på fugleliv. Dets geografi består af stejle bjerge og dybt vand, hvilket giver Dusky Sound en mystisk kvalitet helt i modsætning til andre steder i verden. Når Captain Cook udforskede regionen, blev han så betaget af det væld af fugleliv, at han lavede lysninger i bushen og et observatorium, hvor han kunne beundre disse bemærkelsesværdige væsner nærmere. Navnene, som han gav til dele af fjorden - så som "River, Parrot Isles and Woodhaven Coves" for blot at nævne nogle stykker bevidner om hans store kærlighed til fuglene.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 13 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk