Rabbit Island Sauvignon Blanc 2014 - Speciel Selection

89,00 DKK 139,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Rabbit Island er lavet af 100 % Sauvignon Blanc druer og har en lys strågylden farve med grønne reflekser, den er klar og skinnende. Duften er intens og forfriskende af tropisk frugt som Guava og stikkelsbær, samt grapefrugt og underliggende mineralske noter. I smagen er der et stort spektrum af smagsnuancer - så som urteagtige nuancer kombineret med frugt som ribs, stikkelsbær og citrus. Vinen fremstår frisk og sprød med en virkelig fin balance imellem frugt og syre. Anbefales til lettere retter med lyst kød og salat.

Model/varenr.: 120 1010

Rabbit Island Sauvignon Blanc 2014 - Speciel Selection

Vinen er lavet af 100 % Sauvignon Blanc druer og har en lys strågylden farve med grønne reflekser, den er klar og skinnende. Duften er intens og forfriskende af tropisk frugt som Guava og stikkelsbær, samt grapefrugt og underliggende mineralske noter. I smagen er der et stort spektrum af smagsnuancer - så som urteagtige nuancer kombineret med frugt som ribs, stikkelsbær og citrus. Vinen fremstår frisk og sprød med en virkelig fin balance imellem frugt og syre. Anbefales til lettere retter med lyst kød og salat.

Denne vin produceres udelukkende på druer fra families egne marker. Rabbit Island er et pejlemærke, der har ikon-status på New Zealands South Island. Fra de smukke brede strande har man et overvældende udsyn over mod den Tasmanske bugt og ind til byen Nelson. Familiens vinmarker ligger tæt på produktionsanlæggene og få minutter væk fra den maleriske Rabbit Island strand. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk