Two Peaks Sauvignon Blanc Marlborough

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Two Peaks Sauvignon Blanc har intense aromaer af stikkelsbær, solbærblade, passionsfrugt og citrus er de bærende kræfter i en vin, der har stor intensitet uden medfølgende, tung fylde. Tørheden er aldeles ubesværet, da Sauvignon Blanc druens meget ekspressive frugtighed gør den charmerende og ukompliceret at drikke. Herlig vin til røget laks, sushi, skaldyr, salater og smagsintense retter uden for megen fedme. Den smager ganske enkelt fremragende.

Two Peaks Sauvignon Blanc Marlborough.

Denne tørre, aromatiske Sauvignon Blanc er en værdig eksponent for den nye bølge af New Zealandske hvidvine, der beviser, at der ikke behøves stå Sancerre på flasken for at presse en kvalitetsoplevelse ud af Sauvignon Blanc.

Marlborough på den nordligste del af sydøen er epicenteret for denne bølge af friske, udtryksfulde vine, der med deres umiddelbare fremtoning er nemme at holde af. Her er klimaet perfekt til druen, og de alluviale aflejringer giver vine med præcision og karakter. 

Fremragende til eksempelvis laks. En fyldig hvidvin med masser af smag. Serveres afkølet men ikke køleskabskold. 9-12 grader synes passende.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 12 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk