Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Et personligt nordisk landkøkken, med dybe rødder i den nordiske natur. 

Vi vil gerne byde dig velkommen til Nordisk - Naturens Forråds køkken, hvor der laves håndlavede produkter med tanke på kvalitet og kreativitet. Produkter der forener funktion, natur, kultur og historie. Et køkken der peger både fremad og tilbage i tid. Tilbage på en nordisk madkulturarv og gamle nordiske tilberedningsmetoder og fremad gennem nye spændende råvaresammensætninger. 

Nordens store fordel, er at vi har en ren og uspoleret natur. Og vi har sæsonerne. Tag med på en kulinarisk rejse rundt i norden, på jagt efter det særlige nordiske. En rejse hvor Nordisk udforsker alt det der vokser og gror i naturen omkring, og lader det indgå i delikatesser på glas og flaske. Rejsen er begyndt. Nordisk har hele sommeren samlet forråd, så de har et vinterlager af naturens egne krydderier, indtil det hele vælter frem igen næste forår.

Der er en mystik forbundet med de vilde afgrøder. Et brøl fra urtiden, der minder os om at vi engang var jægere samlere.

 

Sorter resultater:

Grillkulturen har for alvor sat sig på gryden i vores køkken og det uanset årstiden. Vi har fået øjnene op for, at det at grille er meget mere, end bare duften og smagen. Det er i lige så høj grad, de vidunderlige oplevelser og den uhøjtidelige livsstil. Vi er alle ramt af grillgalskab.

59,00 DKK

Denne sennep er krydret med ramsløg også kaldet skovens hvidløg. Senneppen er god som tilbehør til alle former for charcuterie og som smagsgiver i olie/eddike vinagrette og mayonnaisebaserede dressinger.

59,00 DKK

Senneppen er velegnet til pølser, skinker og oste, til krydring af olie/eddike marinader og som smagsgiver i mayonnaisebaserede dressinger.

59,00 DKK

Senneppen er velegnet til pølser, skinker og oste, til krydring af olie/eddike marinader og som smagsgiver i mayonnaisebaserede dressinger.

59,00 DKK

Lækkert tilbehør til diverse oste. Se alle vore lækre specialiteter fra Nordisk på www.grevevinkompagni.dk

59,00 DKK

Pickles er velegnet som tilbehør til dansk smørrebrød, sprængt kød, slagtervarer og pateer og som krydring i hjemmelavet remoulade sammen med mayonnaise og creme fraiche. Vi genoptager en gammel Nordisk tradition og salter vores pickles med havurten salturt.

59,00 DKK

Chutney er en krydret marmelade og er god som tilbehør til charcuteri og oste, som krydring i sandwich og som til sammenkogte retter. Kvæde er en gammel næsten glemt frugt med en eksotisk aroma og et perfekt forhold med syrlighed og sødme.

59,00 DKK

Chutney er en krydret marmelade og er god som tilbehør til charcuteri og oste, som krydring i sandwich og som krydret tilbehør til sammenkogte retter. “De er sure sagde ræven, da han ikke kunne nå dem”, men de giver syrlighed til de søde æbler.

59,00 DKK

Rør marmeladen i yoghurt eller tykmælk. Prøv den i lagkage, på ristet brød eller som mild tilbehør til ostebordet. Klitroserne er plukket langs stranden på Skagen og giver marmeladen en mild blomsterduft.

59,00 DKK

Marmeladen er fantastisk til koldhævet hvedebrød med smør og mild ost. Kan også serveres til pandekager og vafler. Der koges små fine granskud til sirup, der giver blåbærrene modspil med en aromatisk syrlighed.

59,00 DKK

Spis marmeladen på havregrød om morgenen, på surmælksprodukter eller bare på et stykke ristet brød, gerne med en mild ost. Havtorn er en vildtvoksende nordisk frugtbusk, der giver pæren modspil med en eksotisk syrlighed.

59,00 DKK

Rør marmeladen i yoghurt eller tykmælk. Prøv den i lagkager, på ristet brød og friskbagte boller En klassisk kombination af jordbær og hyldeblomster, der dufter og smager af den danske sommer.

59,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler