Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

* 5 ***** ud af 5 i Vinavisen. Læs anmeldelse nederst * PRIMITIVO DI MANDURIA MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP.  Primitivo druerne til denne vin er omhyggeligt udvalgt blandt vinstokke med et lavt udbytte beliggende i kommunerne Avetrana og Manduria i provinsen Taranto i det sydlige Puglia. Vinen har en flot mørke lilla farve og en mørk duft af ribs og modne brombær med lidt antydning af eg og lidt "kostald" i næsen. I munden oplever man en eksplosiv, solrig frugtsmag blandet med lette grønne urter og figen, der folder sig ud med en kraftig blommesmag, der varer ved i munden. Finishen på denne vin er overraskende lang med varige noter af blomme og krydderier.

   5 X STJERNER i Vinavisen - Citat: Til prisen et rent KUP. Her har vi at gøre med en ualmindelig aromatisk og indtagende rødvin, hvor tilbudsprisen er et rent kup. Duften har friske mørke bær - blandt andet aroniabær - og strejf af korender, mens smagen er åben, rund og blød, fuld af modne bær og med en lang eftersmag, der slutter behageligt tørt og med en tilpas syre. Tilbudsprisen er et kup.

Vinen bør serveres ved 15 – 16 grader. Trulli Primitivo di Manduria  anbefales til vildt, Sashi oksekød, Freygaard oksekød, kraftig pastaretter, italienske kødboller samt halv bløde oste.

99,95 DKK

Banfi ASKA Bolgheri Rosso 2022. Nær Montalcino i det skønne Toscana finder man Castello Banfi, der siden grundlæggelsen i 1978 er blevet kendt og anerkendt for at fremstille vin af høj kvalitet. At Castello Banfi hele 13 gange er løbet med den flotte titel som "Best Italian Winery" ved Vinitaly, taler sit eget tydelige sprog.

ASKA er produceret af Cabernet Sauvignon samt blot en mindre procentdel Cabernet Franc fra Banfis egne marker i Bolgheri, et område nær kysten i provinsen Livorno, der er blevet berømt på flotte vine på Bordeaux-druer.

Duften er intens og ganske kompleks med kirsebær, blåbær og et jammy udtryk, som møder noter af tobak og kakao fra fadet, for man kan sagtens fornemme, at vinen har ligget på fade - 10 måneder, nærmere betegnet - og den er fyldig og samtidig blød og behagelig og den koncentrerede frugt balanceres af fine, modne tanniner.

Nyd ASKA til retter med oksekød, vildt eller til modne oste.

Tidligere anmeldelser: 92 point - James Suckling - 93 point - Wine Spectator Insider

199,00 DKK

* 98 Point af Luca Maroni * Governo All Uso er en af tidens bedste vinkøb i Italien. Denne vin er produceret efter en klassisk Toscansk metode. Hvis du er fan af de store vine fra Valpolicella, vil du elske denne lækre Governo. En levende vin med en dyb rød farve. Der er noter af modne kirsebær og skovbær. En perfekt vin hvis man ønsker masser af smag og en afstemt sødme.

5 x 5 stjerner i vinavisen. Til prisen er den virkelig attraktiv.

75,00 DKK
Ripasso Superiore Valpolicella FZ GENERAZIONE ZENI DOC 2022 TOP RIPASSO SUPERIORE! FZ ZENI har en flot dyb rubinrød farve, og en vinøs bouquet, som er fyldt med hints af sort kirsebær og godt modnet frugt. I ganen opleves vinen afrundet, fløjlsagtig, fyldig og dvælende. En fremragende vin på alle ...mere
129,00 DKK

En spændende og unik vin fra Ca dei Maghi. Paolo producerer ikke denne vin hvert år, hvorfor efterspørgslen er høj. Det er en fantastisk fyldig Veneto vin med krydderi og intensitet. Vinen er lavet på 80 % Cabernet Sauvignon og 20 % Corvina. Cabernet druerne tørres på samme måde som druerne til hans Amarone. Vinen lagrer i 5 år i store Fudrés. Den friske Corvina giver vinen syrer og elegance samt renhed. Kirsebær og solbær sødmen kommer fra de tørret Cabernet druer. Der produceres ca. 6000 flasker af denne vin. Anbefales til kalv, vildt, rødt kød, and og retter med en lidt krydret sauce.  

245,00 DKK

* Begrænset antal * Gramolere-marken ligger syd-sydvestligt eksponeret i Monforte d’Alba på vejen mod Perno (som den eneste af husets marker - de øvrige ligger i Verduno) på en blanding af kalkholdigt ler og sand. På denne højtliggende topmark ejer familien to hektar med over 40 år gamle stokke. Vinene fra Monforte er mere ’bredskuldrede’ og har mere struktur og balsamisk, myntet tjærepræg end Verduno vinene, men ikke desto mindre fornemmer man også i denne vin Fratelli Alessandrias finesserige stil.

Vinifikationen foregår efter samme modus som de øvriger cru’er, hvilket vil sige gæring og maceration af godt tre ugers varighed på en ståltank, hvorefter vinen lagres tre år på to store fade af slavonsk eg, hvilket giver 6-7.000 flasker alt efter årgangen. Der er, en markant struktur til trods, nydelse at hente allerede ved frigivelse, da tanninerne er i topkvalitet, men vinen vil folde sig ud aromatisk ved yderligere lagring.

Henlæggelsespotentialet skønner vi er ca. 20-40 år fra høstår. Gramolere er den mest potente af husets vine, hvor man i duft og smag finder et konglomerat af finesse og power, der udmønter sig i mørk, balsamisk frugt, lakrids, tobak, menthol og tjære. Der er smuk fysiologisk modenhed i den magtfulde frugt, men finishen har modne, faste tanniner, der holder frugten i skak. Eftersmagen har fremragende længde, og vil med yderligere flaskelagring bare tiltage markant i kompleksitet. 

Fratelli Alessandria Barolo Gramolere vil vise sit værd, når den serveres korrekt (bourgogneglas og tempereret til 17-19°) og sættes sammen med den rette mad, som i dette tilfælde kunne være enkle kødstykker med stegeflade, især Piemontes kraftige, rustikke braisere-retter, svamperisotto eller stegt vildt.

629,00 DKK

* Begrænset antal * Umiddelbart neden for Verduno by finder man kommunens bedste og mest historiske mark, Monvigliero. Her har Fratelli Alessandria et fremragende ’filetstykke’ på 1,3 hektar, hvor nebbiolostokkene har en gennemsnitsalder på ca. 45 år. Denne mark, formet som et amfiteater, betragtes i dag som en af Barolos allerbedste marker. Monvigliero har ry for at give feminin, rosenduftende vin. Jordbunden bestående af fin silt, kalksten, kalk og sand samt markens beliggenhed nær Tanarofloden giver meget karakteristisk barolo, der er uhyre aromatisk med en frugt ’i det høje toneleje’. 

Barolo Monvigliero macereres og gæres godt tre uger i stål, hvorefter vinen lagres ca. tre år på to velholdte 2-3.000 liters fade af slavonsk eg. Barolo Monvigliero 2019 giver nydelse allerede ved frigivelse, men egentligt er den skabt til at vise sin storhed i moden tilstand og vil derfor folde sig ud aromatisk ved yderligere lagring. Med et henlæggelsespotentiale på 15-40 år efter høstår, har man ikke travlt. 

Duft og smag er på samme tid intens og let-på-tå med æterisk, svævende rød frugt, en dybereliggende mørk frugt, røde roser og ceder. Der er lækker saftighed i frugten, som går godt i spænd med vinens ikke-frugtige elementer. Her er imposant fylde og koncentration, men Barolo Monvigliero kombinerer disse indtryk med elegance og en påfuglehale af feminine elementer i eftersmagen. 

Det er en formidabel "duftevin" i et bourgogneglas, men den kommer særligt til sin ret som madledsager, hvor den går uforligneligt til langtidsbraiseret kød med rodfrugter, til oksefilet med svampetilbehør, til fjer- eller hårvildt med efterårstilbehør eller til en vellavet svamperisotto.

Dette er SLOWWINE, så husk at give dig god tid til at nyde vinen.

 

699,00 DKK

* SUPER GODT KØB * Barolo riserva adskiller sig fra almindelig barolo ved at skulle lagre minimum 5 år fra høståret, heraf minimum 18 måneder på træ. Barolo er ikke en udpræget “pleaser”, men derimod mad vin som man skal give tid – og give sig tid til. Nebbiolo druen rummer vine med stor kompleksitet men også med et iboende garvesyre indhold, der tilfører vinen struktur.

Ricossa Barolo Riserva er blevet til på håndhøstede druer fra forskellige zoner, Barolo, Castiglione Falletto, Serralunga og la Morra. Vinen er lagret 24 måneder på store egetræsfade med efterfølgende årelang lagring på tank og flaske før frigivelse. Duften har komplekst parfumerede aromaer af skovbund, læder og røde roser, eg fra fadlagringen samt æteriske aromaer af bolværk og kamfer. Smagen har en dejlig blanding af fylde og fasthed, der grundet syren holder alle proportioner på plads og forhindrer, at vinen bliver tung. Eftersmagen har flot længde og ender med en tør afskedssalut.

Dette er uovertruffen mad vin, som er skabt til svamperisotto med rørhatte, rustikke gryde- og stegeretter med sul og kraft, hvor vinens fasthed får mulighed for at tæmme maden.

Vinen bør nydes af rummelige glas ved cirka 17 grader. 

Vi anbefaler, at man ikke hælder sin Barolo på en karaffel, men at man 12-24 timer før vinen skal fortæres i stedet hiver proppen op, hælder et halvt glas fra (et testglas til optrækkeren som tak for arbejdet med at åbne vinen) og sætter proppen i igen. Hæld ved servering generøst op i pokalerne, og følg vinens udvikling i glasset. Vinens udtryk vil ændre sig over 1-2 timer, hvis man har tålmodighed og koncentration til denne øvelse.

Alternativt, så glemmer man ovenstående, nyder livet, lægger nakken bagover og drikker vinen uden yderligere dikkedarer. Sværere behøves det ikke være, om end om man til tider bør prøve den komplicerede model.

249,00 DKK

* 92 points Wine Enthusiast * La Croix Bonis er et indlysende økonomiklasse-kælder-alternativ til venstrebredens prestigevine. Vinen kommer fra Château Phélan-Ségur, og dette er slottets value-for-money vin, der udelukkende laves med slottets egne druer, i samme vineri og med samme ekspertise som topvinen.
Siden 2010 har slottet vist en stærkt stigende formkurve, og det udmønter sig i vine, der præsterer på niveau med naboers mere kostbare vine.

Saint-Estèphe er en kommune, hvis vine som unge er berygtet for et lavt charmetal via solide tanniner og stram frugt, der normalt kræver mange års lagring for så til gengæld at tage revanche. En stor andel af merlot i kombination med en forsigtig ekstraktion og kanonårgangen 2016 gør dog La Croix Bonis til en dejlig drikkeoplevelse allerede nu. 

Blendet består af 50/50 merlot og cabernet sauvignon, vinificeret hver for sig. Macerationen er foregået på temperaturregulerede ståltanke, mens 12 måneders efterfølgende lagring på barriques af varierende alder har mikrooxideret vinen og afgivet en anelse fadafledte aromaer.

La Croix Bonis er en seriøs og vellavet vin, der på forbilledlig vis udtrykker ejendommens grusede terroir. Elegante, røde bær overdøves ikke af solbær, mørke kirsebær, friske laurbærblade og lidt mentol. Den har ikke koncentration som de helt store Médoc-vine, men er vin med personlighed, der fremstår så harmonisk, at man enten kan drikke den nu eller henlægge den ca. 10 år, givet gode opbevaringsforhold.

Nyd den nu, vel-iltet, eller læg den på langs, hvis man går efter elegante lagringsaromaer; vinen kan begge dele.

 

 

199,00 DKK

* Vinous 97 point * Vinen fra Chateau Pavie Macquin er når de er bedst, rige, frodige, koncentreret, friske og fyldt med mineralitet, silkefulde tanniner, sanselige teksturer og en evne til at ældes og udvikles i årevis. Chateau Pavie Macquin passer godt til alle typer klassiske kødretter, kalvekød, svinekød, oksekød, lam, and, stegt kylling, og grillede retter. Druesammensætningen er 78 % Merlot, 20 % Cabernet Franc og 2 % Cabernet Sauvignon.

Vinous: The 2019 Pavie Macquin feels very tight on the nose at first and certainly from my sample bottle, I allowed it 15- 20 minutes to open. Eventually it reveals very intense scents of black cherries, cassis and crushed violet, touches of blood orange in the background. The palate has a satin-like texture, almost Vosne-Romanée- like, with extraordinarily pure blue and black fruit. Seamless. There is fine tension on the finish with impressive persistence. This is a seriously good Pavie-Macquin from Nicolas Thienpont and his team.

Jeb Dunnuck: "While this cooler terroir always yields a more austere wine that requires bottle age, the 2019 Château Pavie Macquin has a wonderful elegance and plushness to its fruit that gives surprisingly upfront appeal. Nevertheless, it has bright acidity, good concentration, and rocking purity of fruit, all pointing toward a good decade before it hits maturity. Dense purple, with lots of cassis, violets, spring flowers, crushed stone, and graphite, it hits the palate with medium to full-bodied richness, stunningly polished, silky tannins, and a great, great finish. I´ll be a buyer."

899,00 DKK

* NYHED - KOM OG SMAG * ET GODT KØB * Vinen er fremstillet af 100 % Pinot Noir fra otte forskellige marker i Languedoc-området.
Den bør serveres lettere afkølet og passer fremragende til fjerkræ og salater. Smagen er harmonisk med en elegant balance mellem frugtighed og syre. Den fløjlsbløde tekstur gør vinen behagelig at drikke, mens den vedholdende eftersmag afslører noter af modne frugter og en let krydret undertone.

Vinen er vegansk.

129,00 DKK

* NYHED * Terra Blanca er en førende vingård på Red Mountain i Washington State, kendt for at skabe vine med intensitet, dybde og finesse. Med fokus på bæredygtighed og håndværk forener de moderne vinifikation med områdets unikke terroir. Deres vine fremhæver Red Mountains varme klima og komplekse jordbund.

Terra Blanca Winery har fået navn efter det hvide kalciumkarbonat der er så rigeligt i jorden under vinrankerne på Red Mountain. Denne type jord finder man ofte i verdens bedste vinområder, og siden Red Mountain fik AVA-status i 2001 har vinkendere jorden rundt fået øjnene op for den kvalitet, området kan levere.

Subtile aromaer af viol, jordbær og hindbær fører til mørkere noter af sorte kirsebær og blomme. I ganen dominerer brombær, cassis og chokolade med antydninger af kridt og krydderi. Den faste struktur indrammer den udvidede, silkebløde finish af sorte frugter. Den er en flot og stor rødvin med klassiske frugtrige noter af modne sorte bær, i flot balance med den afstemte karakter fra lagringen på egefade.

Druerne til denne rødvin kommer fra Terra Blancas vinmarker i Red Mountain distriktet. Vinen er lagret i op til 28 måneder på fade af fransk egetræ, hvoraf 39% er nye egefade.

Red Mountain vinområdet ligger i det østlige Washington State, i hjertet af Yakima Valley. Det er et lille, men anerkendt vinområde (AVA) på omkring 1.600 hektar, kendt for sine varme, tørre forhold og mineralrige jorde, som giver kraftige, strukturerede rødvine – især Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah.

Red Mountain AVA ligger i det bredere Columbia Valley AVA, cirka 200 kilometer sydøst for Seattle. Områdets unikke klima og jordbund gør det til et af de mest prestigefyldte vinområder i Washington State, med høj kvalitet på druerne og stor efterspørgsel efter vin fra regionen.

Ejerne Keith og ReNae Pilgrim, købte jorden i 1992, plantede de første 50 hektarer med vinstokke året efter, og i 1997 kunne de sende deres første estate wine på markedet. Den familieejede vingård ligger i regnskyggen af Cascade Mountains, hvilket betyder, at deres 115 acres vinmarker kun får omkring 16 centimeter regn om året. Rankerne er plantet i små ”blokke” af hver 5 acres, og Terra Blanca dyrker både Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Nebbiolo, Cabernet Franc, Petit Verdot, Malbec, Chardonnay og en håndfuld andre druesorter.  Lagringen foregår på specialfremstillede fade af fransk eg. Nogle af vinene får op til 32 måneder på fad – det afhænger naturligvis af hvad der er bedst for den pågældende vin.

Subtile aromaer af viol, jordbær og hindbær fører til mørkere noter af sorte kirsebær og blomme. I ganen dominerer brombær, cassis og chokolade med antydninger af kridt og krydderi. Den faste struktur indrammer den udvidede, silkebløde finish af sorte frugter. Den er en flot og stor rødvin med klassiske frugtrige noter af modne sorte bær, i flot balance med den afstemte karakter fra lagringen på egefade.

Druerne til denne rødvin kommer fra Terra Blancas vinmarker i Red Mountain distriktet. Vinen er lagret i op til 28 måneder på fade af fransk egetræ, hvoraf 39% er nye egefade.

Red Mountain vinområdet ligger i det østlige Washington State, i hjertet af Yakima Valley. Det er et lille, men anerkendt vinområde (AVA) på omkring 1.600 hektar, kendt for sine varme, tørre forhold og mineralrige jorde, som giver kraftige, strukturerede rødvine – især Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah.

Områdets unikke klima og jordbund gør det til et af de mest prestigefyldte vinområder i Washington State, med høj kvalitet på druerne og stor efterspørgsel efter vin fra regionen.

169,00 DKK

* Begrænset parti * Størstedelen af druerne i Kendall Jackson Vintners Reserve Pinot Noir er sået og høstet i Monterey County, mens 14 % af indholdet stammer fra Santa Barbara County. De granatrøde dråber har lagret på franske egetræsfade i otte måneder, hvilket har givet vinen masser karisma. Når proppen hives af, spreder der sig en duft cocktail bestående af kirsebær, jordbær og hindbær med noter af ristet brød, vanilje og cedertræ. Og smagen - den skuffer heller ikke. Vinen er både frugtig og krydret, men den har samtidigt en vedvarende eftersmag af egetræ og vanilje.

169,00 DKK

Stærkt eftertragtet vin som smager fantastisk. Den kan med stor gevinst gemmes i mange år. Mængderne til det danske marked er begrænset.

Her er så vinen fra Danske Peter Sisseck opkaldt efter det 23. bogstav i det græske alfabet - det seneste resultat af Peter Sisseck's dybe engagement i Ribera del Duero. PSI er mørk i glasset - naturligvis - og så byder den sig til med en herlig og umiddelbar duft, hvor de modne røde frugter finder sammen med friske violer og en antydning af brombær likør. Vinen er intens og velsmagende i munden, med en pulserende friskhed, som giver vinen kant og kalder smilet frem.

299,00 DKK

BODEGAS PINEA 17 Ribera del Duero Crianza 2020  * Stjerneregn af flotte anmeldelser * En gigantisk rødvin med masser af intense smagsindtryk.

Denne outstanding Ribera 17 By Pinea er virkelig potent og smagfuld med en kraftig karakter. Vinen fremstår mørk i glasset med en dyb og nærmest uigennemsigtig kirsebærrød farve med blommemørk bund. Næsen pirres straks af en flot bouquet af røde bær, såsom jordbær og mørke frugter (brombær, blåbær og mørke blommer). Vinen er cremet, lækker og blød. Som modstykke til de frugtige noter står et hint af elegante noter fra egefade samt strejf af krydderi, vanilje, chokolade og ristede noter.

Vinen er en moderne klassiker fra den verdenskendte producent, Isaac Fernandez, som er oplært hos Vega Sicilia. Pinea - dette anerkendte vinhus er beliggende på den tørre højslette i regionen Ribera De Duero, hvorfra nogle af de absolut fineste vine i verden produceres.

Pinea 17 anbefales til oksekød, lam eller både faste og bløde oste. Det er en fremragende rødvin, som du bør unde dig selv at smage.

Serveringstemperatur ved 15-16 grader

399,00 DKK

* NYHED - SMAGER FREMRAGENDE * Super lækker og fyldig Cabernet Sauvignon fra stokke med rødderne solidt plantet i Mallorcas bedste jord.

Jaime Llabrés og familie har lavet den siden 2006, og kvaliteten er stiger støt år for år.                      

Næsen melder især om røde bær, rød peber, oliven, kakao og mokka. Den kraftige smag gentager duftens noter på fornem vis og kommer samtidig med en rar friskhed.

Vinen er fyldig og velstruktureret, med kraftige, men velintegrerede tanniner, der giver vinen en dejlig tekstur. De modne frugtnoter, især solbær og kirsebær, fortsætter her, sammen med en underliggende mineralitet, der afspejler Mallorcas unikke terroir. Egefadets indflydelse gør sig også gældende med subtile vanilje- og røgnoter, der giver en lang, vedvarende finish.

Son Prim Cabernet Sauvignon er en vin, der både kan nydes ung for dens friske frugtkarakter eller gemmes i nogle år, hvor den vil udvikle yderligere kompleksitet. Den er en ideel ledsager til rødt kød, kraftige gryderetter eller modne oste, men kan også nydes alene som en meditation over, hvad Mallorca kan tilbyde i vinverdenen.

Du kan sagtens nyde den nu, men regn med at den har i hvert fald 5 til 6 år tilbage på toppen. Præcis som med de andre røde vine fermenteres der på rustfri stål og modnes 12 måneder på egefade, her udelukkende amerikanske fade. Så det er en ganske intens men stadig elegant vin, du her får i glasset.

 

169,00 DKK

* NYHED * En kraftfuld og elegant Tempranillo – perfekt til kødretter, grill og vinelskere med hang til spansk intensitet. Denne rødvin fra Ribera del Duero viser alt det bedste ved regionens Tempranillo-druer, dyb farve, moden frugt og en balanceret struktur med finesse. En perfekt vin til lam og grillet oksekød.

199,00 DKK

Familien Fourrey er et lille, familieejet hus, hvor 4. generation i dag dyrker 18 hektar med Chardonnay. De er med i foreningen Vigneron Independant, som kort fortalt betyder, at vinbonden forestår alt fra markpleje, over vinifikation, tapning og salg. Med andre ord, det tætteste man kommer på en garanti for personlige, passionerede, håndlavede vine.

Druerne til denne 1er cru chablis kommer fra en håndfuld parceller på Côte de Lechet, hvor familien har 3½ hektar at gøre godt med på en jordbund bestående af lerholdig kalksten. Både her og i kælderen har Jean-Luc Fourrey regeret siden 1992, hvor han tog over fra forældrene. Vinifikationen foregår i ståltank, mens lagringen finder sted delvist på rustfrit stål og delvist på træfade af varierende alder for ikke at overdøve vinen.

Duft og smag udviser en dejlig kombination af præcision og mineralitet. Ung chablis er ikke voldsom eller fyldig, men en fintslebet sag, der overbeviser med elegance snarere end hestekræfter. Aromabilledet domineres af æble, citron og friske mandler med let cremede nuancer. Kalkede mineraler, flintesten og en frisk syre giver en kompleks, men let-drukket vin, der er en effen mad vin til et bredt udvalg af bordets glæder.

Nyd Domaine Fourrey Chablis Côte de Lechet ved en serveringstemperatur på 10-15° alt efter temperament, men helst ikke for koldt, da vinen i givet fald ikke får lov at vise sine dyder.

Nyd den til en fiskeret, gerne torskefisk (eller pighvar når det skal være fornemt) med en simpel, velsmagende sauce som beurre blanc eller hollandaise. Også de lyse kødretter er oplagte til en vin som denne, blot skal der ikke være voldsom fedme i retterne.

Man kan nyde vine nu og de næste ca. 7-10 år frem. Med tiden vil man få en mere intens duft, hvor mineralerne træder endnu tydeligere frem og frugten vil fremstå mere afrundet i takt med at lagringsaromaerne dukker op.

309,00 DKK

Denne hvide Bourgogne kommer fra landsbyen Loché i Mâconnais-regionen, i det sydlige Bourgogne. Og derfor tager vinen navnet Mâcon-Loché. Området er kendt for en mere fyldig og blød version af Chardonnay, end dem længere nordpå, men også for at give langt, langt mere value for money. Fordi de mere ukendte landsbynavne hernede sydpå, slet ikke er ramt af samme prisinflation. Så er du på udkig efter et godt Bourgogne-køb, så kig efter Mâcon på etiketten, og kig i særdeleshed på denne vin.

I glasset har vinen en smuk, gylden farve som leder sanserne direkte ind i en duft af akacie, kamfer, vanilje og den der ristede tone fra skorpen på et nybagt surdejsbrød. I smagen følger der en bred pallet af frugter, hvor citron, pomelo, fersken, nektarin, ananas og æbler er bare nogle af de ting, som vi finder. Det er en saftig tår, og eftersmagen bliver hængende imponerende længe.

Et fantastisk glas hvid Bourgogne, som burde få alle der ikke har hørt om Mâcon-Loché til at tegne området ind på deres indre vinkort øjeblikkeligt.

Vinen har lageret 11 måneder på franske egetræsfade.

* Jyllands-Posten * "Rig, sexet, koncentreret frugt. Cremet, mineralsk, sluttede med en god syre. Godt køb."

* Revue du Vin de France * "Very ripe, tasty with sweet notes of pear. Very delicious wine, fresh and juicy, very carefully balanced."

249,00 DKK

* NYHED - KOM OG SMAG * Ceptembre Sauvignon Blanc fra Thierry Delaunay Loire har indbydende aromaer af citrus, kiwi, stikkelsbær og mineraler. I munden er den dejlig skarp og ren, med en smagfuld og lækker finish. Et godt tilbud på sommerens friske hvidvin. Anbefales til skaldyr, alle hvide fisk og patéer. 

En kasse indeholder 6 flasker - 12 % Alkohol  75 cl.

79,95 DKK

* En fyldig og smagfuld Chardonnay * Secret Boise Chardonny har en strågul farve med grønne reflekser. Bouqueten byder på aroma af fersken og smør. Smagen er rig med en god balance mellem kraft og finesse. Når sammensmeltningen af forfædres know-how samles sammen, med innovative teknologier og mennesker der brænder for deres land, så dannes der en fælles enhed af denne helt suveræne vin.

Mont Saint-Baudille ligger for enden af Séranne-massivet og tilbyder et bemærkelsesværdigt panorama, der strækker sig over hele Hérault-vinsletten til Middelhavet. Fra dette områdes klima ved middelhavet, hvor der er varme og tørt, jord med ler kalksten, så bliver det ikke bedre forhold til at lave en så flot vin.

Secret Boise Chardonnay produceres et par kilometer fra Montpellier, i hjertet af Hérault-dalen. På grund af sin aromatiske karakter er denne sydfranske hvidvin virkelig en vin der skal nydes. 

Vinen passer godt til salater, skaldyr, pate, tapas med franske urter, samt blød fransk ostebord. 

79,95 DKK

Kendall-Jackson Vintner´s Reserve Chardonnay California har ry for at være en af Californiens absolut bedste Chardonnay vine. Den er produceret af 100 % Chardonnay druer, der er dyrket i Monterey, Santa Barbara, Mendocino, Sonoma og San Luis Obispo County i Californien. Vinen har været lagret ”sur lie” på franske og amerikanske egetræsfade.


Det er en harmonisk og frisk hvidvin med en flot farve og en delikat duft af mango, papaya, ananas, citron og lime. Det er en cremet og fyldig vin med en samtidig tør og blød smag af tropiske frugter med et strejf af vanilje og honning samt en lang og behagelig eftersmag.

Vinen er særdeles velegnet til fisk (laks), fjerkræ samt lettere pastaretter. Denne vin bør drikkes, mens den er forholdsvis ung og stadig i besiddelse af sin friske karakter.


Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, der er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien. De er alle under kontrol af Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteam. Det giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

.

149,00 DKK
RAIZ de Guzmán Roble er et pragtstykke fra Ribera del Duero – fuldfed, flot og seriøs, men samtidig saftig og frugtdreven. Vinen er fremstillet på 100% Tempranillo fra 15-35 år gamle vinstokke, dyrket i 850 meters højde på ler- og flintrig jordbund. Det giver en vin med både friskhed, dybde og karak ...mere
99,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler