Cortes de Cima Chaminé Branco Vinho Regional Alentejano

89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Duften har toner af citrus, ananas og melon. Smagen er frisk med god syre, frugt og mineraler. Server Cortes de Cima Chaminé Branco Vinho til lys og fintsmagende fisk, som eksempelvis søtunge, pigvar og ikke mindst skaldyr. Vinificationen er foregået på traditionel vis med gæring på rustfrie ståltanke. Vinen frigives relativt tidligt for at bevare den umiddelbare frugt.

Cortes de Cima Chaminé Branco Vinho Regional Alentejano.

Den familieejede vingård, Cortes de Cima, ligger tæt ved Vidigueira i Portugals Alentejo region, midt i mellem Lissabon, Algarve og Sevilla. Vingården, der har været i familiens eje siden 1988, råder over 400 hektar, hvoraf 140 hektar er beplantet med vin, 50 hektar med oliventræer og de resterende hektar bruges til genplanting af kork, egetræer, fyr og johannesbrødtræer. Druerne vokser på skråningerne af det 400 meter høje Serra do Mendro bjerg og nyder godt af regionens mange solskinstimer og det varme og tørre klima, der bliver tempereret af den kølige brise fra Atlanterhavet. De ældste vine blev plantet i 1991, og det er en af disse marker, der har lagt navn til vingården. Cortes de Cimas filosofi er at lave vine, der er en fornøjelse at drikke, og så lægger de stor vægt på bæredygtighed og genbruger så mange materialer som muligt.

Cortes de Cima Chaminé Branco Vinho Regional AlentejanoDenne vin er produceret af 35 % Verdelho, 30 % Sauvignon Blanc, 20 % Antão Vaz og 15 % Viognier druer, der er dyrket i Alentejo regionen i Portugal. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en let-drikkelig hvidvin med flot lys farve, sprød og delikat duft af tropiske frugter med noter af blomster og citrusfrugt, fyldig, men samtidig frisk, blød og rund frugtsmag med mineralske noter og god syre samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske og velafbalancerede hvidvin er særdeles velegnet til fisk, salater, fjerkræ samt de fleste forretter. Vinen skal serveres afkølet og bør drikkes, mens den er forholdsvis ung.* Sølv ved Concours Mondial de Bruxelles. 

Alkohol: 12,5 % Vol. Indhold: 75 cl.
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk