Kopke Colheita 1976

595,00 DKK 695,00 DKK (spar 100,00 DKK)
Når en vin siden 1976 er lagret oxidativt, så siger det sig selv, at man har med en vellagret, moden vin at gøre. Denne 40 års fødselar byder dog på både den friskhed og spændstighed som god, nytappet colheita samtidigt er garant for, og en balance der vil forblive intakt en god håndfuld år endnu. Husk at værdsætte, at dette er vin, der er færdiglagret under optimale forhold, og som frigives i fuldmoden tilstand. Dette stærkt fordyrende tiltag kan man i dag desværre kun opleve fra et tocifret antal af verdens vinproducenter.

Når en vin siden undfangelsen i 1976 er lagret oxidativt på egetræsfade, så siger det sig selv, at man her har med en vellagret, moden vin at gøre.

Denne 40 års fødselar byder dog på både den friskhed og spændstighed som god, nytappet colheita samtidigt er garant for, og en balance der vil forblive intakt en god håndfuld år endnu. 

Husk at værdsætte, at dette er vin, der er færdiglagret under optimale forhold, og som frigives i fuldmoden tilstand. Dette stærkt fordyrende tiltag kan man i dag desværre kun opleve fra et tocifret antal af verdens vinproducenter. Sammen holdt med en kalkuleret årlig fordampning på 1-2 % er det mirakel, at det ikke kræver mere end et dobbeltgreb i lommen at erhverve sig denne vin. 

Kopke Colheita 1976 er en tætvævet, æterisk aromabombe med valnødder, puddersukker og tørret frugt i det aromatiske førersæde, mens rancio, julekrydderier og citrusskal byder ind med komplekse aromaer.

En dejlig rensende syre giver både balance og friskhed. Eftersmagen er – som i al top-colheita – uendelig. 

Serveres af et godt hvidvinsglas ved en temperatur på 16-19°

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 20 % alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk