MAYNARD´s Late Bottled Vintage 1992

195,00 DKK 225,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Vellagret, moden LBV er en absolut sjældenhed, der ikke hænger på træerne. Fra den gode 1992 årgang har vi fundet denne perfekt modne, ufiltreret Late Bottled Vintage Port – en stil, der ligger tæt på Vintage Port, men i en lidt lettere og mere afrundet stil. Her er silkeblød og fed fylde, der er lige til at gå til, men alderen har også bidraget med fremragende kompleksitet.
Model/varenr.: 800 1294

Vellagret, moden LBV er en absolut sjældenhed, der ikke hænger på træerne.

Fra den gode 1992 årgang har vi fundet denne perfekt modne, ufiltreret Late Bottled Vintage Port – en stil, der ligger tæt på Vintage Port, men i en lidt lettere og mere afrundet stil. Her er silkeblød og fed fylde, der er lige til at gå til, men alderen har også bidraget med fremragende kompleksitet. 

Duft og smag har intense nuancer af svesker, hyldebær og mælkechokolade med stor fylde og umiddelbar drikkeglæde. Eftersmagen har en kompleksitet og balance, der overgår meget dyrere vintage ports – LBV i topkvalitet er næsten uden undtagelse bedre køb end jævn, men dyr vintage port. 

Da denne LBV er lavet på vintage-manér med tapning uden filtrering, skal man huske at dekantere vinen. Stil flasken op i god tid og omhæld vinen forsigtigt i én langsom bevægelse, ind til der kommer bundfald med ud. Er der meget vin tilbage i flasken kan den stilles op igen, til bundfaldet har lagt sig, eller resten kan filtreres gennem et ubleget kaffefilter. 

Nydes enten alene, til chokolade-desserter eller til kraftige, blå oste. Husk at nyde vinen af rummelige glas, så man også får duftoplevelsen med. Vi anbefaler en serverings-temperatur på 17-18°. 

* Guld  Vinalies Internationales 2016 (Concours des Oenologues de France)

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk