Cotes du Ventoux - Gentilice - Rhone

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Druerne til denne dejlige og kraftige Cotes du Ventoux - Gentilice (med 15 % alkohol) vokser på små udvalgte parceller på Mont Ventoux, hvor jordbunden består af en meget kalkholdig ler. Her stortrives druerne Syrah, Grenache og Carignan, der er de klassiske sorter for Rhônevinen fra dette område.Produktionen på vingården er traditionel, og afsluttes med en fadlagring på 12 måneder inden vinen tappes.

Cotes du Ventoux - Gentilice - Rhone 2015

Gentilice er produceret på druerne Carignan, Grenache og Syrah fra gamle vinstokke. Vinifikationen er traditionel med fadlagring på egefade. Omkring 15 % af vinen lagres på helt nye og friske fade. Denne traditionelle produktion giver vinen en meget dybrød, næsten helt sort farve. Duften vækker minder om meget mørke koncentrerede kirsebær. Smagen er koncentreret og tæt med solbæraromaer. Eftersmagen er lang og vedhængende. En vin med en fin balance, og bløde tanniner - dog med et velmenende "bid", der gør den særdeles velegnet til kraftige kødretter. Perfekt til middagen juleaften.

Guld i Mâcon...
Gentilice har fået mange fine anmeldelser og medaljer for den fine kvalitet. Bl.a. Guldmedalje i Mâcon ved ´Concours des Vins Grandes de France´ i 2015.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk