Gigondas 2009 - Domaine de Cassan

159,00 DKK 189,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Gigondas 2009 - Domaine de Cassan har en bouquet med antydninger af krydderier, sorte frugter som modne kirsebær og vanille - god balance mellem kraftige og runde tanniner.Smagen er præget af krydderier og bær og lidt trætanniner, med en lang og vedholdende eftersmag, og en flot rubinrød farve. Druer: 75 % Grenache og 18 % Syrah og 7 % Mourvedre.

Gigondas 2009 - Domaine de Cassan.

Forestil dig en vandretur i bjergformationen Dentellerne mellem Gigondas og Beaumes de Venise. Skrænterne er enten golde eller sået til med små og mellemstore vinmarker. Her stammer Domaine de Cassans vine fra, og det er her en af de bedste Gigondas bliver produceret.

Bouquet med antydninger af krydderier, sorte frugter som modne kirsebær og vanille - god balance mellem kraftige og runde tanniner.

Smagen er præget af krydderier og bær og lidt trætanniner, med en lang og vedholdende eftersmag, og en flot rubinrød farve.

Druer: 75 % Grenache og 18 % Syrah og 7 % Mourvedre.

Vinen produceres på sent høstede og håndplukkede druer. Druerne eftersorteres i hånden, før de får lov til at indgå i produktionen. Vinen er delvist lagret på franske egetræsfade.
Årgang 2009 er vurderet til at være den bedste årgang overhovedet i denne Gigondas fra Cassan.

En kasse indeholder 6 flasker. 14,5 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk