Cubanacan Reserva Rom 12 Años Den Dominikanske Rep.

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Ron Cubanacan Reserva er en mørk rom lagret i 12 år efter solera metoden. Solera metoden er oprindelig en metode, man bruger ved lagring og blanding af sherry, som sikrer en ensartet kvalitet i den endelige alkoholblanding. Metoden går kort fortalt ud på at blande ung rom med ældre rom, hvorved den unge rom optager noget af den ældre roms karakter og modningsprocessen øges.

Er en mørk rom lagret i 12 år efter solera metoden. Solera metoden er oprindelig en metode, man bruger ved lagring og blanding af sherry, som sikrer en ensartet kvalitet i den endelige alkoholblanding. Metoden går kort fortalt ud på at blande ung rom med ældre rom, hvorved den unge rom optager noget af den ældre roms karakter og modningsprocessen øges. Lovgivningen omkring aldersbetegnelse på solera-rom er forskellig fra land til land, i den Dominicanske Republik er reglen, at mindst 15 % af flaskens indhold skal være lagret i den tid, som er nævnt på flaskens etikette. Der er altså mindst 15% rom, som er lageret i 12 år i en flaske Cubanacan Reserva Familiar 12 años, hvilket betyder, at der er tale om en mørk og afrundet spiritus, som dufter af mørk farin, egetræ og vanilje. Smagen har en rosinsødme, der meget harmonisk går i samspil med noter af egetræ, krydderier og et hint af karamel.

Cubanacan flaskernes festlige etiketter kan måske vildlede fra det faktum, at her er tale om en yderst seriøs kvalitetsspiritus, som bør nydes rent.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk